Vedeta nu caută să epateze pe rețelele de socializare. Are poze ”normale”, care o înfățișează așa cum e zi de zi. Rar postează de la evenimente, acolo unde e gătită și aranjată la ”patru ace”.

E o femeie care nu poate trece neobservată, chiar dacă anii au trecut peste ea. Și-a păstrat acel ”ceva” special care o face remarcată în mulțime.

si-a-pastrat-silueta-frumoasa-si-la-50-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Chiar dacă a rezistat tentației de a recurge la operații estetice invazive, vedeta recunoaște că apelează la botox pentru a-și menține tinerețea tenului.

Întrebată care e secretul tinereții și frumuseții ei, iată ce declara la un moment dat Daniela Nane: „Nu pierd nopțile, muncesc cu drag și sunt tot timpul calmă și veselă. Mănânc ce-mi place, dar nu oricât și nu oricând. Beau rar cafea și alcool, nu mănânc carne, în schimb îmi plac dulciurile.

Dacă pun 2-3 kg, iau masuri, țin o dietă ușoară, săracă în carbohidrați și fac tratamente corporale”.

Vedeta a recunoscut și că apelează la proceduri de înfrumusețare și își face botox de două ori pe an. totuși, nimic invazic, nimic care să o facă de nerecunoscut ori să-i modifice trăsăturile, așa cum vedem la alte vedete, chiar și mult mai tinere.

Vezi și Cum arată în prezent fosta soție a lui Cabral, Luana Ibacka. Vedeta tocmai a împlinit 54 de ani

Citește și:

De ce afecțiune suferă Andreea Mantea: „Mi-e foarte greu să explic”

Zi mare pentru Andra și Cătălin Măruță! Mihaela Rădulescu a fost prima care i-a felicitat!