Dar acel moment le-a schimbat ambilor viața, a declarat recent artistul la Sinteza Zilei.

Cei doi micuți adoptați sunt frați, iar în perioada când au fost luați acasă în familia artistului unul avea noua luni, iar cel mai mare un an și zece luni.

Daniel și Filip se numesc cei doi copilasi, despre care Bodo susține ca i-au adus fericirea în casă.

„De acolo a început fericirea noastra pe Pământ”, declară artistul.

Bodo si cei doi copii adoptatiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În prezent copiii adoptați au șapte, respectiv opt ani, iar artistul este de părere ca a fost cea mai bună alegere pe care o putea face în viață.

Are un băiat din prima căsătorie

Puțină lume știe însă că artistul mai are un băiat, din prima căsătorie. Acesta locuiește în America, fiind crescut de mama sa.

Alexandru are 30 de ani și a fost susținut, de-a lungul timpului, de tatăl său. Acesta i-a achitat lunar pensie alimentară lui Alexandru și i-a susținut pasiunea pentru muzica rock, căci tânărul care și-a luat licența ca antrenor de fotbal și agent imobiliar, are și o trupă muzicală.

Bogdan Marin, Bodo de la Proconsul, s-a căsătorit prima data la vârsta de 19 ani. Trei ani mai târziu se despărțea de soția sa, care îi dăruise un copil. A doua oară, Bodo s-a căsătorit la vârsta de 25 de ani și s-a despărtit la 27, iar cel de-al treilea mariaj l-a avut cu Ioana Băsescu, fiica lui Traian Băsescu. Și această ultimă căsnicie a durat la fel ca primele două: trei ani! Din 2009, Bodo este căsătorit cu Loredana.

Vezi și Au trecut trei ani de când Roxana a fost adoptată de Dana și Dragos Bucur. Cum s-a integrat micuța:  „În sfârșit cea mică nu mai are atâta tristețe în privire…”

Citește și: