Dacă nu ai ghicit despre cine e vorba, poate îți spune ceva faptul că anul acesta a devenit bunică. Este vorba despre Carmen Rădulescu, cea care a trecut zilele trecute printr-o încercare majoră, după cum chiar ea a povestit fanilor pe Facebook.

“Bună, dragii mei! V-am obișnuit întotdeauna cu poze drăguțe, cu zâmbetul la purtător, știu! Dar de o săptămână, mai precis de pe 8 noiembrie, totul s-a întors cu susul în jos… tot corpul mă durea, mă ardea, temperatura de 38°nu scădea, dureri de cap îngrozitoare, nu mă puteam mișca, nu puteam să stau nici măcar în șezut pe marginea patului, tot ce mâncam dădeam afară, mirosul și gustul au dispărut!

M-am panicat un pic, dar n-am vrut să chem ambulanța pentru nimic în lume, nu doream să merg la spital, ferit-a Sfântul! Managera mea, Elenuca, a stat alături de mine zi și noapte, m-a vegheat…! După zile de chin i-am cerut medicului de familie (descriindu-i toate stările și simptomele), să-mi trimită o rețetă on-line, să iau ceva, să se amelioreze starea!”, a povestit Carmen Rădulescupe rețeaua de socializare.

“Ce credeți?! Mi-a trimis o medicamentație ce semăna mai degrabă cu toate astea pe care le tot vedem pe Facebook, nicidecum pentru ce sufeream eu! Ok, am zis, luăm rețeta și-om vedea ce va fi! N-a fost deloc bine… mai rău… și mai rău, orice pastilă (antibiotic) îmi făceau și mai rău!

În fine, să nu mai lungesc povestea, totul a pornit de la o criză biliară! N-am crezut până n-am simțit cu vârf și îndesat, că o astfel de criză biliară se poate manifesta în așa fel încât să-ți răscolească tot corpul! Groaznic! Încă nu-mi este bine, dar încet-încet sper să mă pun pe picioare! Vă îmbrățișez cu drag și mulțumesc mult că ați avut răbdare să citiți, aveți grijă de voi cât se poate de mult!”, a mai scris artista, postând și două fotografii din plină agonie.

zilele-trecute-in-plina-boalaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Carmen Rădulescu a devenit bunică în vara acestui an

Carmen Rădulescu a urcat prima dată pe scenă la vârsta de trei ani, iar la 14 ani începe deja să participe la diferite festivaluri de muzică uşoară. A fost una dintre cele mai cunoscute artiste din ”generaţia de aur”.

A lansat şlagăr după şlagăr, printre melodiile care s-au bucurat de un imens succes la public numărându-se cântece precum: „Muzica te cheamă” şi „Nu ştiu”.

În 1988, Carmen Rădulescu s-a căsătorit cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea. În anul 1989, cântăreaţa l-a adus pe lume pe fiul ei, Sorin. Acesta are 31 de ani, este de profesie pilot și este căsătorit de trei ani cu Andreea. Sorin a devenit tătic în luna iulie a acestui an, când soția lui a adus pe lume un băiețel pe nume Vladimir.

Vezi și La 56 de ani, Carmen Rădulescu a devenit bunică! ”S-a oprit timpul în loc”

Citește și:

Cum arăta Loredana la 18 ani, în fotografia de absolvire: ”Când am făcut poza…”

Performanță uluitoare! Michelle Pfeiffer și soțul sărbătoresc 27 de ani de căsnicie