Nici nu era cazul. A rămas o femeie activă, iar muzica e în continuare prioritate pentru ea, și la această vârstă.

Viața ei e însă una de film. Destinul i-a fost schimbat de o liră sterlină și o operație nereușită.

asa-arata-acum-artistaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

De la mama a moştenit dragostea pentru muzică, deşi a fost atrasă mai degrabă de ritmurile lui Janis Joplin sau ale Tinei Turner de­cât de cele ale genului liric. Pentru că veniturile familiei erau modeste, iar cântatul nu părea o soluţie de câştig viabilă, încă din timpul liceului, Bonnie a muncit mai întâi într-o bă­că­nie, apoi a fost casieră la un super­market.

A câștigat un concurs de muzică, iar premiul a fost… o liră!

Avea 17 ani când a participat la un concurs pentru tinere talente, unde a obţinut doar locul doi şi a fost recompensată cu o liră. O sumă sim­bolică, care ar fi descurajat poate pe oricine altcineva decât pe tânăra cu ochi albaştri, care pe lângă talentul muzical al mamei, moştenise şi în­dâr­jirea tatălui ei.

„Concursul a fost o adevărată provocare pentru mine şi am rămas cu dorinţa de-a repeta ex­perienţa, nicidecum de a re­veni la viaţa mea dina­inte. Atunci am descoperit cu ade­vărat cât de mult îmi plăcea să cânt”, poves­teşte artista în biografia ei oficială, scrisă de Stephen Bowen Lawrence.

Păstrând încă în gând gustul succesului şi al scenei, s-a înscris în trupa „Bobby Wayne & The Dixies” apoi, doi ani mai târziu, îşi for­mează propria formaţie, „Imagination”, şi începe să cânte prin cluburi şi pub-uri.

A cântat în diferite oraşe din Țara Galilor și ca solistă vocală a grupului de rhythm&blues The Mumbles.

Operația care i-a schimbat viața

În acea vreme, Bonnie nu s-a bucurat de un succes deosebit, iar puţin înainte de 1976, pe corzile sale vocale au apărut noduli care au împiedicat-o să cânte o vreme.

În 1976, Bonnie Tyler a fost supusă unei operaţii pe corzile vocale, în urma căreia ar fi trebuit să fie înlăturaţi nodulii. Reuşita intervenţiei chirurgicale a fost parţială, pentru că în urma acesteia, Bonnie a căpătat o răguşeală permamentă în voce, dar aceasta avea să îi aducă un succes nesperat. Noul său timbru vocal a fost remarcat, iar de aici viața i s-a schimbat.

Au urmat hituri emblematice precum “It’s a Heartache”, “Total Eclipse of the Heart”, „To love somebody”și câte și mai câte. Artista a vizitat în mai multe rânduri România.

Din 1973, artista este căsătorită cu Robert Sullivan, magnat imobiliar și fost sportiv olimpic la judo. CEi doi nu au copii, artista pierzând o sarcină la vârsta de 39 de ani.

Vezi și Am crescut cu Familia Bundy, dar știi cum arată în prezent Bud Bundy, la 46 de ani?

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Horia Vîrlan: ”Trecem pe lângă viață fără să privim în jurul nostru”

N-are noroc în dragoste și pace! Celebra actriță, din nou singură, la 52 de ani!