De atunci au trecut aproape doi ani. Doi ani de când îl vede pe micul Cezar Ioan crescând sub ochii săi. Iar acesta s-a transformat parcă peste noapte: de la bebelușul de 4.260 grame şi 53 de centimetri s-a transformat într-un puști simpatic, cu ochii ca marea, care îi seamănă leit tatălui său

Vedeta a publicat în weekend o fotografie cu soțul și băiatul ei, dintr-o drumeție.

Cezar va implini 2 ani in iulieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Roxana Ciuhulescu mai are o fiică în vârstă de aproape 12 ani din mariajul de zece ani cu Mihai Ivănescu, de care a divorţat în vara lui 2017. La începutul lui 2018, Roxana Ciuhulescu a anunţat că s-a logodit cu Silviu Bulugioiu, iar în luna martie a aceluiași an cei doi s-au căsătorit. Chiar de ziua soțului ei s-a născut Cezar.

”Iubitule, așa-i că știi că în viață nu-i nimic întâmplător? Ne-am întâlnit – deloc întâmplător, ne-am îndrăgostit și dragostea noastră a fost încununată – deloc întâmplător de …Cezar!

El a venit de ziua ta, ca să-ți demonstreze cât te iubesc!

De venirea lui a avut grijă, minunata Cezara Bucur, un medic de excepție , care a avut grijă ca visul meu să se împlinească, deloc întâmplător, la 10 ani după nașterea Cleopatrei.

Eu cred că bunul Dumnezeu mi le-a hărăzit pe toate astea…. deloc întâmplător!

La mulți ani, Silviu! Să ne trăiești sănătos Cezar, să ai o viață lungă & frumoasă! Vă iubesc nespus!”, scria Roxana Ciuhulescu după ce devenise mama a doua oară.

Vezi și Anunțul făcut Roxana Ciuhulescu la doi ani de la casatorie

Citește și: