Încă și-a păstrat grația și frumusețea, dar trecerea vremii își spune cuvântul, mai cu seamă că actrița refuză cu îndârjire să se lase întinerită de chirurgia estetică.
Actrița din ”Patru nunți și o înmormântare” a fost fotografiată de paparazzi, zilele trecute, în timp ce-și plimba câinele. Cu chipul ascuns sub o pălărie, chiar ieșită la o plimbare pe lângă casă, îmbrăcată casual, tot era elegantă.

Cu eșarfa și pălăria asortate, cu o cămașă ușoară, albă și pantaloni lejeri, în dungi, Andie emana feminitate, chiar dacă nu mai e tânără. E vizibil că a luat un pic în greutate, dar cui nu i s-a întâmplat asta pe timpul izolării?

vedeta a fost pozata cand isi plimba cainiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În plus, vedeta e mamă a trei copii, cariera neoprind-o să se dedice familiei.

Oricum, pe covorul roșu, actrița arată mereu impecabil, chiar dacă a trecut bine de prima tinerețe.

Vedeta va putea fi văzută curând într-o continuare a filmului , „Sex, Lies, and Videotape”, lansat în 1989. Regizorul american Steven Soderbergh a profitat de perioada de izolare în contextul pandemiei de coronavirus pentru a scrie scenariul.

Cel mai probabil, din distrubuție vor face parte actorii James Spader, Andie MacDowell, Peter Gallagher şi Laura San Giacomo, la fel ca în prima parte a filmului.
Filmul are în centru aventurile şi tentaţiile sexuale ce apar într-un grup de patru prieteni și a dat tonul unuim întreg curent, urmat și de cineaşti ca Steven Soderbergh şi Quentin Tarantino.

Vezi și Jane Seymour, apariție spectaculoasă la aproape 70 de ani. Arată uluitor

Citește și: