A trecut prin mai multe schimbări de look, dar absolut toate schimbările sale de înfățișare au prins-o de minune, semn că e o frumusețe naturală și nimic nu poate schimba asta.

Pe cât de frumoasă e Alexandra Dinu, pe atât e de discretă când vine vorba despre viața personală. Foarte rar postează imagini cu ea pe rețelele de socializare. Anul acesta, deși am trecut deja de jumătatea sa, vedeta a postat doar trei instantanee. E adevărat, unul mai frumos ca altul.

acrita-are-aproape-40-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În prezent, Alexandra se dedică în mod egal familiei și carierei sale de actriță. Băiatul său cu Adrian Mutu deja se desparte de adolescență, la cei 18 ani ai săi.

În anul 2015, Alexandra Dinu s-a mutat din Italia, unde unde a trăit mai mulți ani, în SUA, unde locuiește în prezent alături de fiul și de partenerul ei de viață.

Cum își menține silueta Alexandra Dinu

Întrebată, în trecut, care e secretul siluetei sale, Alexandra Dinu declara pentru OK Magazine: „Am avut noroc să am un metabolism extraordinar. Întotdeauna am mâncat ca să trăiesc și nu am trăit ca să mănânc.

Îmi place și să mănânc, nu spun nu. Am însă momente în care mi-e poftă de ciocolată, însă apoi urmează o perioadă în care nu mai mănânc nimic dulce. Cred că echilibrul este lucrul cel mai important atunci când vorbim despre viață sănătoasă.

La fiecare câteva luni fac însă și o perioadă de detox. Așa cum avem nevoie de odihnă și de relaxare și organismul trebuie curățat, infiderent cât de bine și de corect mâncăm“.

Vezi și La 32 de ani, celebrul actor va deveni pentru prima oară tată! Ce frumos a făcut anunțul!

Îți mai aduci aminte de Iulia Frățilă? Fosta vedetă TV a împlinit 44 de ani și s-a stabilit în SUA