În serial, acest își dăduse demisia din Poliție, după ce și-a împușcat accidental partenerul. Devine gazda unei emisiuni radiofonice care se difuzează în fiecare noapte și unde ajunge în miezul unor cazuri incitante.

Serial cu tentă polițistă, dar și despre suflet, acesta a avut mare succes și grație actorului care a interpretat rolul principal. Anii au trecut și iată-l acumpe Gary Cole la 63 de ani, de nerecunoscut, mai ales în perioadele în care opartă mustață (cum se întâmplă și în prezent.

asa arata actorul in 2011 Gary Cole, in 2008 Gary Cole, in 2009 in 2013, deja mai greu de recunoscut Gary Cole, in luna septembrie a acestui an in prezent, la 63 de ani implinit in septembrie

Și-a păstrat frizura care l-a făcut celebru și se ține bine pentru anii săi, dar cu greu l-ai putea recunoaște pe stradă.

Cariera actorului nu s-a terminat odată cu serialul amintit. Gary Cole a jucat în seriale ca  ”The Good Wife”, ”The Good Fight”, ”Crusade”, ”Veep” sau ”Chicago Fire”. În plus, a apărut și în filme ca ”One Hour Photo”, ”Office Space”, ”Dodgeball: A True Underdog Story”.

Din păcate, viața sa personală nu a fost una ușoară. În 2017, după 25 de ani de căsnicie cu Teddi Siddall, cei doi au anunțat că divorțează. Un an mai târziu, soția lui murea, lăsând în urmă o fiică, Mary, și ea actriță.

Vezi și Cum arată în prezent Kelly, frumoasa blondă din Familia Bundy. Actrița are 47 de ani! GALERIE FOTO

Citește și: