Actorul a fost invitat într-o emisiune televizată și toți au fost șocați să-l vadă, pentru că nu semănă deloc cu personajul său. Sigur, acela era vopsit, dar chiar și așa, aproape că nu există nicio asemănare între omul James Michael Tyler și personajul său, Gunther.

Nici urmă de păr ”mai luminos decât soarele”, cum spunea personajul lui Jennifer Aniston în serial despre părul său.

”Gunther nu arată ca Gunther! E o nebunie!”, s-au grăbit imediat să scrie fanii serialului în mediul online. ”Tipul ăsta nici nu ar câștiga o competie în care să se caute sosii ale lui Gunther”, a scris altcineva, pe bună dreptate.

James Michael Tuyler poartă în prezent ochelari, o barbă scurtă și nu mai aduce deloc cu personajul pe care l-a întruchipat.

el e actorul care l-a jucat pe GuntherSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

E obișnuit însă să i se spună asta. ”Oamenii îmi spun să mă dau la o parte, să nu mai stau în drum, la evenimentele în cinstea Friends. Abia apoi realizează că eu sunt Gunther și îmi cer scuze”, a declarat actorul.

Referindu-se la serial, el a recunoscut că nu credea că va trece de două episoade, dar iată că ”Friends” a ținut 10 ani. Tocmai s-au împlinit 25 de ani de când primul episod a fost difuzat la TV.

Părul său blond din serial a fost un accident. Un accident care a fost norocul lui

Spre deosebire de alți actori din distribuție, care își doresc o continuare a serialului, el crede că nu e deloc o idee bună. ”De ce să te pui cu perfecțiunea?”, a întrebat el retoric în emisiune.

În afară de ”Friends”, James Michael Tyler, în vârstă de 57 de ani, a mai avut câteva apariții în seriale, dar, practic, cariera sa de actor a început și s-a terminat cu acest serial.

Cât despre blondul afișat în ”Friends” nu multă lume știe că totul a fost un accident. În seara de dinainte de audiție, o prietenă care se pregătea să devină coafeză a experimentat pe părul său și asta a ieșit. Actorul nu a  avut încotro și s-a prezentat așa la probă. Producătorului i-a plăcut însă atât de mult, încât a decis că așa trebuie să fie și personajul.

Vezi și Cum arată în prezent actorul care i-a dat viață personajului Kramer, din Seinfeld. Are 70 de ani, dar se ține bine! | GALERIE FOTO

Citește și: