Mihaela Rădulescu a postat recent o fotografie cu Ayan și toată lumea a rămas surprinsă să vadă ce mlt s-a schimbat acesta. Toată lumea remarcă faptul că Ayan, la cei 16 ani ai săi, pare mult mai matur. Poate trece oricând ca având peste 20 de ani.

in-copilarie-cat-inca-se-aflau-in-RomaniaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

E adevărat că și fizicul lucrat îl ajută. De altfel, este pozat fătă tricou, doar în pantaloni scurți, cu o sticlă de apă în mână, cel mai probabil după ce s-a antrenat. ”No pain, no food – house rules 🙂 Available for me, too”, a scris Mihaela pe Instagram, dând de înețeles că regulile casei cer ca, dacă nu faci sport, nici mâncare să nu primești, regulă care inclusiv ei i se aplică, admite ea, mai în glumă, mai în serios.

Revenind la Ayan, fanii sunt cuceriți de acesta, observând că seamănă mult cu mama lui. ”Frumos băiat”, ”Domne Mihaela, ce baiat frumos ai! Sa-ti traiasca!” – sunt doar câteva dintre comentariile primite de Mihaela Rădulescu la postare.

Nici Ileana Lazariuc nu s-a putut abține și i-a scris Mihaelei: ”nu cred!!!! asa sa fi trecut timpul???”.

”Aolikă, cred ca ai coada de fete la ușa, Mihaelo”, i-a scris altcineva vedetei, la care altcineva a replicat cu umor: ”sau de băieți”.

Vezi și Mihaela Rădulescu, adevărul despre copii. De ce Ayan nu are o frate sau o soră

Citește și:

39 de ani de la nunta prințesei Diana cu prințul Charles! Detalii și imagini inedite de la nunta secolului

Adevăratul motiv pentru care prințul Harry s-a distanțat de fratele lui. Ce s-a întâmplat între el și William