Ilinca Vandici și soțul ei se află pe o insulă din Zanzibar, alături de un grup de prieteni. Vedeta a mărturisit că vacanța a fost planificată atent, dat fiind pericolul infectării cu coronavirus. Era, însă, o vacanță mult visată.

„Ne dorim să ajungem în Zanzibar, sperăm că totul va fi în regulă și ne vom putea bucura de aceastaă mică escapadă de care avem nevoie. Am grijă să păstrez frumoasă și relația cu soțul meu, pe lângă cea de familie, cu copilul și o dată pe an petrecem o vacanță în doi în care ne relaxăm și avem grijă de noi și de relația noastră”, declara vedeta de televiziune la finele anului trecut.

Odată ajunsă în destinația paradisiacă, Ilincăi aproape că nu îi vine a crede ce frumos e totul. ”Gata, am ajuns in paradis! Și nu am văzut deocamdată decât hotelul (extrem de frumos și el) și plaja de la resort…”, a scris ea pe Instagram în urmă cu câteva ore, postând și mai multe fotografii în costumul de baie.

ilinca-e-in-vacantaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Vedeta arată excelent și e clar că nu a făcut niciun fel de excese de Sărbători. Aprecierile au venit instantaneu, în doar două ore 15.000 de internauți dând like instantaneelor ei de vacanță.

Vezi și Așa arată Salma Hayek în costum de baie, la 54 de ani!

Citește și:

Zannidache, dezvăluiri dureroase despre mama lui: „Pentru mine e o străină.(…) Are o trauma, se vede în ochii ei”

E însărcinată cu primul copil. Ce frumos a dat vestea: „Surpriză!”