În timp ce alte vedete slăbesc în timp record după sarcină, de parcă nici nu au fost însărcinate, Gina Pistol nu a făcut o obsesie din asta, ci a preferat să se concentreze mai mult pe creșterea fetiței ei și momentele petrecute cu ea. Însă, la opt luni de la naștere, Gina a făcut publică o imagine cu ea, care i-a cucerit pe fani. Nu mai are dimensiuni de fotomodel, dar arată minunat și s-a fotografiat într-o ipostază ce amintește de aparițiile ei spectaculoase.

Așadar, în cea mai recentă imagine publicată de Gina Pistol, ea apare într-o rochie-hanorac roșie, pe care a asortat-o cu niște cizme bej, cu platformă, la o plimbare prin parc.

„Scufița roșie”, „Ginuța, ești mișto”, ”Ești minunată!”, ”Ești o mămică tare drăguță!”, ”Mi-am instalat Instagram doar pentru că nu te mai vedeam pe Facebook.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

gina pistol despre inca o sarcinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară în 9 martie 2021. Fiica lor, care poartă numele Josephine Ana, a avut la naștere 3,230 kg și 51 de centimetri.

Gina Pistol își dorea foarte mult să devină mamă, dar credea că acest lucru nu se va întâmpla, însă minunea s-a întâmplat. În urmă cu opt luni a adus pe lume o fetiță, care i-a schimbat total viața și i-a adus multă fericire. Îndrăgita prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite se află în continuare în concediu de maternitate și a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă chiar și după ce a născut. Ea a povestit totul pe Insta Stories într- o serie de clipuri cu ea. Gina a mărturisit că încă are ceea ce se numește “mom brain”, fiind extrem de sensibilă și având o capacitate de concentrare mai scăzută.

„Ideea este că nu mă mai pot concentra absolut deloc. Sunt foarte buimacă, foarte amețită, foarte aiurită. Empatică oricum eram, acum sunt și mai rău. Sunt foarte sensibilă. Întrebarea mea este când o să-mi revin? Când?”, a povestit Gina pe Insta Stories.

„Am apucat să citesc câteva mesaje de la alte mămici și, sinceră să fiu, nu m-au încurajat deloc. Speram să-mi revin așa în câteva săptămâni, dar se pare că o să mai dureze. (…) Am o problemă atunci când sunt expusă la mulți stimuli. (…) Iar dacă 2-3 persoane vorbesc în același timp și mai primesc și mesaje pe WhatsApp sau e gălăgie în jurul meu, sunt copleșită. Mă blochez, nu știu ce să fac. Pur și simplu îmi vine să sap o groapă și să mă ascund în ea ca să mă liniștesc.Trebuie să învăț să le gestionez mai bine ”, a mai completat tânăra mămică.

Citește și:

Ea e actrița care era să moară arsă în cimitir: ”Când m-am întors spre ei, ei s-au speriat și au fugit de mine. Eu strigam ajutor iar ei nu făceau nimic”

Shiloh a atras toate privirile pe covorul roșu. Cât de elegantă este!