Smiley și Gina Pistol au lăsat-o pe cea mică acasă, cu bunicii, căci au simțit nevoia să fie singuri câteva zile. Au făcut plajă, s-au bucurat de atmosfera de la tavernele grecești, au avut parte și de ploaie, una peste alta a fost o mini vacanță reușită.

„Cum e să stai fără Instagram? Dar cum e în vacanță? Doamne, cu un ochi râd și cu unul plâng. Cred că merităm și noi 4-5 zile singuri, nu?”, îl întreabă Gina pe Smiley, pe Instastory, iar acesta aprobă imediat: „Da, da!”. Relaxată și sigură pe ea, mai ales că a trecut recent printr-un proces de transformare fizică, Gina Pistol a avut curaj să pozeze așa cum nu a făcut de ceva vreme: în costum de baie.

gina-pistol-si-smileySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cum arată Gina Pistol în costum de baie, după ce a ajuns la 58 kg

Smiley este cel care i-a făcut poza superbă, cu ea în costum de baie galben neon, iar un fotograf profesionist l-ar felicita pentru acest cadru. Smiley a pozat-o pe Gina de jos, creând astfel un efect pe care toate femeile în doresc: să pară mai înalte. Recent, Gina a publicat pe Instagram poză cu cântarul, care indica 57,7 kg. „Mai am puțin”, a scris ea în dreptul imaginii, semn că nu dorește să se oprească acolo. „Mai am de dat jos vreo 3-4 kilograme. La înălțimea mea, chiar și 2 kilograme în plus sau în minus au un impact foarte mare”, a spus Gina, pe Instastory.

Citește și: De ce nu prezintă Gina Pistol „America Express”. Vedeta a devăluit adevăratul motiv. Ce a avut Smiley de spus

Citește și: VIDEO Smiley și surpriza de ziua lui, care l-a topit de tot. Are legătură cu fiica sa, Josephine