Avea să formeze, împreună cu o cântăreață celebră, unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Din păcate un cuplu care s-a destrămat deja, un cuplu care a ajuns la divorț.

Asta, chiar dacă sunt părinții a doi îngerași de fetițe.

”Putureni 2006 – bunica si bunicu’. El ne vegheazã🙏Ea ne asteaptã ❤️”, așa a scris actorul nostru în dreptul unei postări de pe Instagram, unde apare alături de bunicii săi.

Și dacă încă nu ai ghicit despre cine e vorba, numele de George Burcea îți spune ceva?

George Burcea a intrat în vizorul presei în urma relației cu Andreea Bălan, o relație de 5 ani și care a devenit o căsnicie în 2019. La doar câteva luni cei doi au anunțat că vor divorța, iar de atunci numele actorului a apărut tot timpul pe primele pagini ale ziarelor.

Dacă toată lumea știe cum arată actorul în prezent, iată că actorul le-a făcut o surpriză fanilor săi de de Instagram, unde a postat instantaneul vechi de 15 ani.

Vezi și A fost acuzat că nu îi pasă de fosta soție, Andreea Bălan, care trece prin clipe grele, la spital. George Burcea spune cum stau în realitate lucrurile

Citește și:

Ilie Năstase, declarație-bombă despre divorțul de Ioana Simion. Nimeni nu se aștepta ca lucrurile să ia așa o întorsătură!

Interviu EXCLUSIV Cosmin Natanticu: ”Nu am o problemă să mă dezbrac în fața camerei”