Deși nu a avut cea mai frumoasă copilărie, părinții lui divorțând și împărțindu-și copiii – el a rămas cu mama și o soră – în instantaneu râde cu gura până la urechi, fericit că ține în mâini un ursuleț bleu.

E îmbrăcat după ”moda” timpurilor și după posibilitățile limitate ale românilor din acea perioadă: un pulover călduros și un pantalon de trening.

„Păreai un copil fericit! Inocența să fie de vină?” ”Dragă George, te apreciez și te felicit din inimă pentru ceea ce oferi publicului tau”, „Singur ai ajuns unde ești azi; fii mândru de tine si de tot ce ai realizat pe toate planurile (financiar, emotional, familial, uman, etc.)”, i-au scris fanii în comentarii.

Și-a ceruit iubita de nevastă pe Instagram. Ce răspuns a primit

Probabil că ai ghicit despre cine e vorba: actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, aflat în prezent într-o relație cu Viviana Sposub.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme și pasul firesc este căsătoria, așteptată de fanii lor. De altfel, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii, pe Instagram. Viviana a fost întrebată chiar de către George Burcea dacă vrea să îi devină soție.

Doar că, actorul a ratat puțin momentul, căci tânăra nu dorește să fie cerută în căsătorie pe Internet, ci în realitate. Cu siguranță, acest lucru se va și întâmpla foarte curând.

”Tu știi prea bine răspunsul, dar n-o să-ți răspund în contextul ăsta, pentru că nu așa vreau să fiu cerută, așa că te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot.

Da? Și vei primi cu siguranță un răspuns”, a răspuns Viviana Sposub, pe contul ei de Instagram. Cu alte cuvinte, Viviana așteaptă să fie cerută în căsătorie, dar „ca la carte”, pentru că e un moment pe care și-l va aminti întreaga viață.

Vezi și George Burcea, viață de film. El și o soră au rămas la mama, doi frați au rămas cu tata. Cum a decurs prima întâlnire între frați

Citește și:

Fiul cel mare al lui Leo Iorga, confesiuni emoționante la 2 ani de la moartea tatălui. I-a dat mamei binecuvântarea să își refacă viața

Tudor Chirilă, confesiuni după 20 de ani de la moartea tatălui său: „A apucat să…”