Prinţesa Charlene de Monaco arăta nefericită la nunta sa cu Prinţul Albert din 2011, iar zvonurile privind tristeţea ei au continuat și după ce a anunțat că este însărcinată. Deși multă lume spunea că va claca și cei doi vor ajunge repede la divorț, acest lucru nu s-a întâmplat. Ba din contră, se pare că cei doi au o căsnicie extrem de solidă. Fosta înotătoare din Africa de Sud, ce a fost numită de presă printesa cu chip trist de la Monaco,  pare acum extrem de fericită și împlinită.

Citește și: Pe covorul roșu sunt perfecte și elegante și atrag admirația tuturor celor din jur, dar dacă te apropii de ele o iei la fugă

Prințul moștenitor  Jacques și prințesa Gabriella atrag toate privirile de câte ori apar în public

Ea își sărută soțul în public de câte ori are ocazia, iar cei doi copii ai lor  gemeni sunt adorabili. Deși imagini cu ei nu sunt făcute așa des publice și nu sunt la fel de cunoscuți la prințul George al Marii Britanii și prințesa Charlotte, prințul moștenitor  Jacques și prințesa Gabriella atrag toate privirile de câte ori apar în public, cu părul blond și creț fiind extrem de drăgălași, ei moștenind trăsături de la ambii părinți. Mai mult, fetița pare mereu pusă pe năzbâtii, spre deosebire de fratele ei care este mai cuminte.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 21

Cei doi copii s-au născut pe 10 decembrie 2014. Gabriella Thérèse Marie a vneit pe lume cu două minute înaintea fratelui ei, Jacques Honoré Rainier. Deşi s-a născut după sora sa, Jacques, în calitate de băiat, are prioritate în ordinul succesiunii la tron.

Bebeluşii, născuţi la maternitatea centrului spitalicesc Princesse Grace, iau titlurile unor vechi domenii ale familiei Grimaldi, astfel Jacques este marchiz de Baux (în Provence) şi Gabriella contesă de Carladès (în Auvergne).

Naşterea gemenilor a fost anunţată cu 42 de salve de tun, câte 21 pentru fiecare bebeluş.

Fotografii: Northfoto/Hepta

 

Citește și: