Gabriela Prisăcariu este un a dintre cele mai active persoane publice pe rețelele de socializare. Soția lui Dani Oțil face zilnic diferite postări ce țin de viața de mamă, de cuplu sau de carieră.

Mai mult, aceasta mai are obiceiul și de a le cere uneori fanilor părerea cu privire la anumite aspecte ce îi trezesc îndoieli.

Gabriela Prisăcariu nu se ferește nici de la a-și afișa viața reală, așa cum este ea, în mediul online, motiv pentru care modelul s-a fotografiat fără niciun pic de machiaj sau fără niciun filtru. Asta, deși meseria îi cere să fie mereu extrem de atentă la felul în care arată și aranjată până la ultimul fir de păr.

Prin urmare, le-a arătat fanilor adevărata sa față, la 30 de ani. Și da, gestul ei e de înțeles, pentru că tenul său nu are nici cea mai mică imperfecțiune.

asa-arata-neachiata-la-30-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cum reușește să aibă un ten perfect. La ce trucuri apelează

Dar tenul ei nu arată așa întâmplător. Vedeta urmează niște tratamente, iar rezultatul este mulțumitor de fiecare dată.

Vedeta le-a arătat urmăritorilor trucurile sale pentru un ten fără imperfecțiuni. Pe lângă o dietă adecvată, aceasta face și tratamente faciale, dar și curățări în profunzime.

La una dintre aceste proceduri se folosesc ace, iar vedeta mărturisește că este o senzație ușor neplăcută, însă, pentru un efect bun e dispusă să sufere.

„Astăzi am venit din nou, dar sunt acele astea. A pus o cremă anestezică înainte și nu durea așa tare, dar acum, pișcă puțin. Baba suferă la frumusețe.”, a spus Gabriela Prisăcariu la InstaStory.

Gabriela Prisăcariu, criticată pentru că este prea slabă

Soția lui Dani Oțil nu este atentă doar la rutina de îngrijire a tenului, ci și la aspectul fizic general. În acest sens, frumoasa vedetă a slăbit rapid după naștere, revenind la greutatea pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată, adică 60 de kilograme.

În timp ce pentru Gabriela Prisăcariu acesta este numărul ideal de afișat pentru cântar, fanii i-au atras atenția că este prea slabă. Acest lucru a supărat-o teribil pe proaspăta mămică, care a ales să le transmită recent un mesaj dur celor care o critică pe rețelele de socializare.

„Am făcut poza asta fix înainte să aflu că sunt însărcinată. Aveam 60 de kilograme, acum tot 60 de kilograme. Nu înțeleg care e ideea cu comentariile de genul ”Ești prea slabă”. Nu trebuia să slăbesc după sarcină?

Trebuia să rămân cu cele 20 kilograme și să dau comentarii răutăcioase femeilor care au slăbit după o sarcină?…”, a scris Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Vezi și Gabriela Prisăcariu, remarcă dură la adresa Mihaelei Rădulescu la TV! Ce a putut să spună despre ea. Dani Oțil și-a pus mâna în cap

Citește și:

Denise Rifai s-a fâstâcit când a fost întrebată dacă are o relație cu Dan Bittman. Nu a negat, iar răspunsul ei e surprinzător

Abia s-au logodit și deja au devenit soț și soție! Alin Oprea și Medana s-au căsătorit! Detalii despre cununia civilă, costumațiile mirilor și de ce nu au avut muzică la petrecerea de după