A fost lăudată de toată lumea pentru prospețimea chipului ei. ”Până și ciufulită și somnoroasă tot frumoasă ești!”, e doar unul dintre comentariile laudative la adresa vedetei.

 

View this post on Instagram

 

Sambata…

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) on

Însă nu toate fotografiile postate de omul de televiziune sunt întâmpinate așa. Chiar dacă o laudă pentru motivația ei de a slăbi, fanii nu se pot abține să nu observe că în fotografiile postate de ea pe Instagram pare mai slabă decât în emisiune.

fanii spun ca fotografia e modificataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

”Esti minunata ca femeie, te ador, dar de ce vrei sa pari slaba cand de fapt esti grasuta? Asta e, accepta-te asa cum esti. Esti mama a 2 copii. Ptr ce sa pari slaba in poze si in emisiune esti cat fotoliul si in live la fel… ptr ce?? Sa te tot critice lumea???”, îi scrie cineva.

Multe dintre comentarii merg pe această idee: ”Știi care e chestia… in live-uri-le tale sau ale soțului tău ești mai rotunda. Cum se face ca în poze ești aproape perfecta!?”.

Altcineva îi spune sec, fără drept de apel: ”La emisiune ești mai grasã”.

Fanii loiali ai vedetei o apără însă, spunând că nu e ceva ilegal să-ți modifici pozele și că importante sunt calitățile omului.

Vezi și Gabriela Cristea nu se oprește din slăbit. A dat jos aproape 14 kilograme. Cum a reușit și cum arată acum?

Citește și: