E și cazul lui Fuego, care cânta de zor de la numai câțiva anișori, după cum singur mărturisește.

Artistul, care cântă de când se știe, a postat pe rețelele de socializare o fotografie din vremea copilăriei, împărtășind fanilor și detalii despre primii săi ani de viață.

”Când eram mic aveam un zâmbet șturlubatic, că nu prea știau ai mei când sunt serios sau când am în plan vreo năzbâtie. Mi-aduc aminte de acei primi ani și n-am cum să uit câteva imagini întipărite în sufletul meu – mama încercând să mă învețe cântece, tata care mă înregistra cu un casetofon, plăcile de vinyl pe care le ascultam împreună, cornulețele pe care le luam când mergeam la grădiniță sau bucuria de a mă juca, în felul meu, în liniște, fără telefon, tabletă sau orice altă nebunie modernă care acaparează acum atenția celor mici.

Eu cred că am avut o copilărie echilibrată, cred că am evoluat frumos și mai cred din suflet că în viață sunt esențiali cei șapte ani de acasă!

În poza de mai jos eram prichindel la grădiniță, aveam vreo 5-6 ani, deja cântam intens și eram plin de energie. Semăn oare cu mine în varianta cea mică?”, a scris el pe Facebook, primind de la fani mii de aprecieri.

”Un ,prichindel tare dragalas atunci, cu ochisori ageri si un zambet dulce de copil, un adult deosebit si special acum, ce-si pastreaza in suflet inocenta copilariei si care daruieste mult frumos in jurul sau!”, e doar unul dintre comentariile primite de acătre artist.

”Erai frumusel foc si cand erai mititel! Ti-a ramas acelasi zambet si privire sincera, ai acelasi suflet curat de copil, esti minunat!”, sunt de părere fanii săi.

Vezi și Cum arăta Fuego în adolescență, când cânta pop-rock: ”Nu râdeți prea tare…”

Citește și:

Fanii se tem pentru viața Adelinei Pestrițu. Ce-a fost în stare vedeta să facă

Fetița lui Jojo a împlinit 4 ani! E leit mama ei!