Vineri a fost ziua lui Petru, iar actrița nu a pierdut ocazia de a-l arăta tuturor și a-i transmite un mesaj ”de soră mai mare”. Un mesaj la care Petru a reacționat imediat, o dovadă că relațiile dintre ei sunt cum nu se poate mai frumoase.

Mesajul pe care i l-a transmis Monica Bîrlădeanu fratelui său

În urmă cu doar o lună Petru Bîrlădeanu își punea pirostriile alături de aleasa inimii sale, Cristina Elena. Atunci Monica a împărtășit cu mare bucurie evenimentul deosebit din familia lor, iar vineri, când fratele său a împlinit 38 de ani, i-a transmis cel mai frumos mesaj.

„Am zis să nu mai aștept până la cina de ziua lui să ne pozam și să-l postez, că se întâmplă mai pe seară… Așa că las aici câteva momente mai recente cu iubitul meu frate, omul cel mai mișto pe care îl cunosc ( până de curând, ha:)): devotat, loial, talentat și cu o sensibilitate tare faină.

Am crescut împreună, am trecut prin adolescență, ne-am mutat la București împreuna, apoi am traversat epoci și ere diferite în viața fiecăruia. Dar ne-am avut unul pe altul și eu una, am înteles și prin el ce valoroasă e familia.

La mulți ani, Petru! Iți urez aici ce ți-am scris și astă noapte la 12:00 ( cu un mic update): să fii un soț bun și înțelept, un om de cuvânt, drept și generos și un tată minunat ( work in progress:))

Love youuuu!!!

Your sis’”, a transmis Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

monica-birladeanu-si-fratele-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

În scurt timp Petru a reacționat la mesaj, profund emoționat : „Aaaaaaawwwww 😍😍😍❤️❤️❤️😢😢😢 mulțuuumeeeesc!!! Esti tot ce și-ar dori un frate de la o soră, ești tot ce și-ar dori un om de la viață: un prieten, un îndrumător, un model de urmat! Te iubesc mult, mult, mult!!!”, a spus Petru în comentariile postării.

Petru Bîrlădeanu: „Ca soră nu am ce să-i reproșez!”

Petru, fratele Monicăi Bîrlădeanu, este născut în anul 1985. Acesta este la fel de frumos ca și îndrăgita vedetă și activează tot în domeniul artistic.

Meseria sa principală este cea de inginer de sunet, dar este şi compozitor de muzică, atât pentru filme, cât şi pentru cântăreţi celebri. Aleasa inimii sale, Cristina Elena, are un salon de coafură.

„Ca soră nu am ce să-i reproşez. Nu cred că există o soră mai bună decât ea pe Pământ! Nu mi-a trecut niciodată prin minte că ar avea stofă de actriţă. Dar se pare că ştie cel mai bine ce e mai bun pentru ea”, mărturisea Petru Bîrlădeanu la un moment dat pentru Click!.

”N-are cum să nu fie sărbătoare azi în sufletul meu, când cel mai mișto frate a adus în familia noastră cea mai faină fată! Vă iubesc tare mult, dragilor, și vă doresc doar să tratați relatia dintre voi ca pe cel mai important lucru pe care îl aveți pe lumea asta! Loveee, Sis”, a fost mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu în mediul online la sfârșitul lunii august, atunci când fratele ei s-a căsătorit.

Duminică, 27 august, a avut loc cununia religioasă a celor doi.

”E wedding weekend în familia Bîrlădeanu, așa că vă spamez cu poze de la nuntă 😬🫶 Sunt în drum spre petrecere acum, însă las aici câteva imagini de mai devreme, de la slujba religioasă.

Mi-am văzut frățiorul super emoționat, încercând să trăiască și lăuntric, în sufletul lui, fiecare clipă. Cristina, superbă, strălucind de bucurie.

Mai vin și mâine cu filmulețe și momente faine. Deocamdată bag un pic de stretching că am de gând să rup podelele, ”moldavian style”. Lovee 💖 P.s- poza nr 1. nepoții și finii nostri ( ai mei și ai lui Petru). Poza nr 5- mama, care și-a însurat azi băiatul:)) Poza nr 6: fericire pură”, scria Monica Bîrlădeaunu pe contul ei de socializare în ziua în care fratele ei se însura.

Vezi și Monica Bîrlădeanu, nașă de botez pentru fetița unei colege din serialul „Vlad”. Cele mai emoționante imagini dar și Frumoasele cu povești triste. Mama Monicăi Bîrlădeanu a împlinit 70 de ani și arată fabulos. A trecut, însă, prin multe încercări

Citește și:

Andreea Bălan, surpriză memorabilă la aniversarea lui Victor Cornea: „Azi e ziua sufletului pe care îl iubesc”. Imaginile momentului cu cei doi îndrăgostiți

VIDEO Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit fiica în avans. Imagini de la petrecerea fabuloasă a Sofiei