Kieran Culkin l-a interpretat în celebrul film „Singur acasă” pe Fuller, verișorul mai mic al lui Kevin McCallister, un puști blond, cu ochelari uriași, care uda mereu patul. Kieran avea doar 7 ani când juca în „Singur acasă”, iar astăzi la 36 de ani s-a transformat într-un tânăr fermecător. Deși era pus în umbră de fratele lui mai mare, Kieran s-a dovedit a fi un actor foarte talentat, bucurându-se astăzi de mai mult succes decât Macaulay.

Kieran s-a remarcat pentru rolul pe care îl face în serialul de televiziune „Succession”. Tânărul a fost nominalizat anul acesta  la premiile Globurile de Aur la categoria cel mai bun actor, în rol secundar, într-un serial. Din păcate, a pierdut trofeul, însă a revenit în atenţia publicului din întreaga lume, cu prilejul galei, care a avut loc duminica trecută.

MacaulaySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Kieran s-a iubit cu Emma Stone din October 2010 până în iunie 2011, iar după despărțire el a cunoscut-o pe artista Jazz Charton cu care s-a și căsătorit din 2013. Cei doi o căsnicie fericită și nu au existat niciodată zvonuri cum că s-ar despărți. De altfel, și la Globurile de Aur, Kieran și-a făcut apariția la braț cu Jazz și par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

Participarea lui la Globurile de Aur nu a trecut neobservată de Macaulay, care a comentat toată seara pe Twitter, apariția fratelui său, spre deliciul faniilor. „Fratele meu e atât de chipe la Globurile de Aur”, „WOw, ce locuri bune are Kieran. Frate, întreab-o pe Gaga de ce nu mă urmărește pe Twitter”,  „Știți, dacă voi toți votați să mi se schimbe numele în Kieran, eram la Globurile de Aur acum. Doar ziceam. Multumesc”, au fost câteva dintre comentarile starului din „Singur acasă”.

 

Macaulay şi Kieran sunt doi dintre cei şapte copii ai lui Christopher Cornelius Culkin şi ai Patriciei Brentrup. Două surori le-a murit. Dakota a fost ucisă de o maşină în 2008 şi Jennifer a murit în 2000. Ceilalţi fraţi ai lor sunt: Rory, de 29 de ani, Shane, de 43 de ani, Christian, de 31 de ani, şi sora Quinn, de 34 de ani.