Mihai Bendeac a publicat pe rețelele sociale o imagine în care apare alături de fratele său. Actorul a făcut această postare cu scopul de a-i ura „La mulți ani” tânărului și de a-i reaminti cât de mult îl iubește. Numai că, în stilul caracteristic, a postat o fotografie care nu-i prea face cinste, el fiind destul de afectat de alcoolul consumat, așa după cum și recunoaște.

De altfel, fratele său mai mic este cel care îl susține să nu cadă.

Mihai Bendeac are numai cuvinte de laudă pentru Andrei Bendeac

Mihai Bendeac se emoținează de fiecare dată când vorbește despre fratele său, pentru care are numai cuvinte de laudă.

În 2019 Andrei Bendeac a fost prezent la iUmor, pentru a-i face un roast fratelui său, jurat al emisiunii. Atunci, actorul a mărturisit că a fost uimit de faptul că fratele lui a acceptat să ia parte la spectacol, având în vedere că lui nu îi place să apară în fața publicului. Cu toate acestea, Andrei Bendeac a făcut un spectacol de zile mari, spre bucuria fratelui său. Andrei Bendeac a intrat pe scenă atunci cu Happy, câinele lui Mihai Bendeac, spre deliciul publicului.

Mihai Bendeac a mărturisit atunci că modul în care fratele său reușește să facă lucrurile este de-a dreptul unul impresionant.

„Este incredibil cum un om, orice ar face, face bine. Frate-miu a făcut ani de zile baschet și apoi s-a apucat dintr-o dată de fotbal american și a devenit cel mai promițător tânăr jucător din campionat”, povestea acum 2 ani Mihai Bendeac.

Având în vedere că sunt aproape 18 ani diferență între cei doi frați, Mihai Bendeac a mărturisit că fratele său a fost ca un copil pentru el. În ciuda diferenței de vârstă, cei doi seamănă foarte bine., după cum au observat fanii.

Vezi și Mihai Bendeac, declarație de dragoste din partea Celiei! Cei doi s-au iubit cu foc

Citește și:

Ea are 63 de ani, el 27. Cine este iubitul Madonnei

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios, de data aceasta la Chișinău. Ce rochie simplă a avut mireasa!