Cleopatra Stratan și Edward Sanda pot fi urmăriți în această perioadă la reality-showul America Express – Drumul Soarelui. Cât despre fratele vedetei, acesta poate fi văzut pe rețelele de socializare, unde postează adesea fotografii, inclusiv în compania surorii sale.

Adolescentul seamănă cu sora lui, dar mai ales cu tatăl lor, Pavel Stratan, cel care făcea furori cu hiturile lui cu ani în urmă.

Dacă Cleopatra Stratan a devenit cunoscută încă de la o vârstă fragedă, atunci când a scos hit-ul ”Ghiță”, puțini știu că și fratele ei, Cezar, este pasionat de muzică. Adesea tatăl publică clipuri atât cu el, cât și cu sora lui Cezar.

Cezar Stratan are vârsta primului buletin, 14 ani, pe contul lui personal de Instagram se regăsesc inclusiv imagini cu el în studio, semn că pasiunea tatălui s-a transmis în familie.

cezar-a-implinit-14-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Mesaj de dragoste de la soră la frate

În luna decembrie a anului trecut, Cezar Stratan și-a sărbătorit ziua de naștere, el împlinind 14 ani, astfel că cele mai importante ființe din viața lui i-au transmis mesaje emoționante încă de la primele ore ale dimineții. Printre ele se află și sora lui, Cleopatra Stratan, care și-a declarat public iubirea pe care o poartă fratelui ei.

„La mulț ani, frățiorul meu iubit! ❤️ Nici nu-mi vine să cred cât de mare ești deja și sunt foarte mândră de tine! Să fii sănătos și să ai parte doar de momente unice și speciale în viața ta!

Te iubesc mult și să știi că voi fi mereu aici pentru tine!❤️🥰🍰 @cezarstratan”, i-a transmis artista fratelui ei.

Vezi și Cleopatra Stratan și Edward Sanda au intrat în afaceri! Până la copil, fac bani împreună!

Citește și:

Cum își crește fetele Gabriela Cristea. Ce greșeli din copilăria ei încearcă să nu repete. Unde greșesc părinții din ziua de azi

Cum își ferește de răceală Anca Serea copiii, prin metode naturiste. Uleiul de pește e vedetă în casa ei, dar nu numai!