Aflată într-o vacanță exotică, departe de România, cu iubitul Marius Molodvan și cei doi copii, Flavia Mihășan a distribuit pe contul personal de Instagram mai multe imagini în care apare în costum de baie.

În imagini, Flavia poartă un costum de baie negru, iar abdomenul tonfiat și picioarele fără mic de celulită nu trădează faptul că într-un interval de patru ani a devenit mamă de două ori.

Este cunoscută pasiunea Flaviei pentru dans și sport, așadar e de înțeles cum a reușit să dea jos kilogramele pe care le-a acumulat. 

Imaginile distribuite de Flavia au fost apreciate de mii de persoane în timp record, iar internauții au fost divizați în două tabere: cei care au complimentat-o pentru modul în care arată și cei care au fost de părere că vedeta a slăbit prea mult și arată nesănătos. 

e-in-vacanta-momentanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Pune mâna și mănâncă și fa sport! Înfometarea nu este o soluție! Rezultatul: arați o anorexica! Sper sa nu fie vorba de o problema medicală …”, e doar unul dintre comenetariile primite de vedetă pe contul de Instagram.

”O să revin cât de curând”

Flavia Mihășan a pus cariera pe plan secund după nașterea copiilor săi, Carol și Tudor, și s-a dedicat creșterii lor. După trei ani pe care i-a petrecut departe de scenă și de ringul de dans, Flavia recunoaște că se gândește cu drag și dor la clipa în care va dansa din nou în fața oamenilor care îi apreciază munca.

„Mi-e foarte dor de scenă, dar o să revin destul de curând. După ce am luat pauza asta mi-am dat seama că va trebui să-mi găsesc resursele din altă parte, pentru că pe mine mă încărca enorm energia pe care o simțeam din partea publicului, când eram pe scenă”, declara Flavia. 

Flavia și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul Mamma Mia, cu ani în urmă. Între ei a existat de la bun început o atracție aparte, iar în timp au decis să acorde o șansă relației. Ei au devenit părinții lui Carol, în vârstă de aproape trei ani și lui Tudor, de doar un anișor. 

De ce și-a găsit așa de greu o bonă

În prezent, Flavia este ajutată și de o bonă. Anul trecut, Flavia a vorbit despre cât de dificilă a fost găsirea bonei ideale. Se pare că nu mai puțin de patru bone au fost respinse de Flavia și iubitul ei pentru că nu au respectat o serie de reguli de bun simț, după cum ea însăși a declarat. 

„Două dintre ele nu au trecut testul. Ce faci când intri într-o casă prima dată? Te speli pe mâini! Două s-au dus direct la bebeluș, voiau să pună mâinile nespălate pe el!

Celelalte două nu s-au încadrat pentru că nu le-a placut Carol! Nu am pretenția să-mi iubească copiii, dar măcar să simt eu, ca mamă, că rezonează cu ei. Și nu am simțit acest lucru”, a dezvăluit fosta asistentă TV.

Vezi și De ce a refuzat Flavia Mihășan să bage copilul în cristelniță!

Citește și:

Reacția lui Luca Reghecampf după ce Sarah a izbucnit în lacrimi la tribunal

De ce nu mai colaborează Virgil Ianțu cu Ștefan Bănică Jr.: ”Era nenatural. Nu ne-am vorbit câteva luni”