Frumoasa prezentatoare de la”Neaţa cu Răzvan şi Dani” mai are aproape patru luni până naște, însă ea susține că este pregătită de acum pentru momentul în care își va ține pentru prima data copilul în brațe, un băiețel.

Deși a încercat la început să-și țină sarcina secret, Flavia obișnuiește să vorbească despre aceasta în emisiune. Astfel, recent ea a mărturisit la ”Neaţa cu Răzvan şi Dani”  că poartă în portbagajul maşinii are întotdeauna haine de schimb pentru ea, dar are și gentuța copilului, care deja e pregătită. Mai mult, ea a vorbit și despre botez și a dezvăluit deja că a ales nașa copilului.

flavia si Marius moldoveanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Flavia a ales deja nașa copilului

Este vorba despre o prietenă foarte bună, talentata coregrafă devenită cunoscută la show-ul ‘Dansez pentru tine’, Andra Gheorghe, alias Cocuța, care poate fi urmărită și în emisiunea „Asia Express”. „Cocuța va fi nașa băiețelului”, a spus Flavia.

În plus, celebra blondă i-a întrebat pe Dani și pe Răzvan dacă poate să facă nunta și botezul la ei, lăsând de înțeles că ea și iubitul ei au început și pregătirile de nuntă.

„Noi putem să facem botezul la tine la restaurant (n.r. la Dani Oţil). Eu am rămas în urmă cu…. Nu plătesc nimic! Dacă e facem botezul la tine (n.r. Răzvan) şi nunta la tine (n.r. Dani)”, a spus Flavia Mihăşan.  „Nu veni la mine, eu nu îmbrac scaune în primul rând”, a reacţionat Dani Oţil în cadrul matuinalului de dimineața.

Însărcinată în luna a patra, Flavia se simte mai bine ca niciodată, dovadă că este extrem de activă și nici nu a luat prea mult în greutate, burtica ei abia fiind vizibilă. Flavia face în continuare pilates și dansează în musicalul „Mamma Mia!”, precizând că nu are de gând să renunțe prea devreme la cariera ei.

Flavia Mihășan își dorea foarte mult să devină mamă

Blonda de la „Neatza cu Răzvan și Dani” va deveni mămică pentur prima dată în vară. Tatăl copilului este Marius Moldovan, un dansator profesionist pe care l-a  cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!”. Marius are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. A început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca.

După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. În prezent lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Citește și: