Francesco Paglieri a crescut la București, iar când, cu ani în urmă, familia s-a gândit să se întoarcă la San Remo, s-a opus. De altfel, tânărul are o relație stabilă, ceea ce o cam sperie pe mama sa. În vară, aceasta declara că se teme ca fiul ei să nu se căsătorească sau să-l facă bunică.

„Eu nu am treabă, poate să vină şi cu una pe săptămână. Eu nu sunt din aia cu <>. Este important să nu te căsătoreşti, faci ce vrei, distrează-te! Cred că actul căsătoriei nu trebuie neapărat la vârsta lui, adică nu trebuie deloc. La 21 de ani, nu! Peste 10 ani, probabil.

Fă ce vrei, important este să nu devin bunică şi să nu te căsătoreşti!”, îi spunea Patrizia Paglieri în direct, fiului ei, într-o emisiune TV.

Francesco a moștenit talentul culinar al mamei, dar și pe cel al bunicii Anna. Curând va putea fi văzut la Ferma vedetelor, care ajunge în al treilea sezon.

Dacă în emisiune au participat până acum prieteni sau amici, acum vien rândul familiilor, așa că Francsco va putea fi văzut alături de mama sa.

Filmările au avut loc deja, iar chef Patrizia a declarat: ”Sunt foarte încântată de acest proiect și abia aștept să îl văd la televizor! Faptul că am participat alături de Francesco face ca acest proiect să fie unul foarte drag sufletului meu. Mă bucur că am putut trece împreună printr-o astfel de experiență, mi se pare că este ceva unic ce poți împărtăși cu copilul tău!”.

fiu Patrizia Paglieri

Tatăl său nu l-a căutat niciodată

La începutul acestui an, Patrizia declara că, la un moment dat, în viața sa, își dorea foarte mult copii, nu neapărat, însă, și un soț. Era chiar dispusă să apeleze la o clinică, pentru material genetic. Le-a spus asta și părinților săi: ”Aproape au leşinat amândoi la masă”, mărturisea ea în urmă cu un an.

În cele din urmă s-a născut Francesco, pe care tatăl său nu l-a căutat niciodată. „Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura data în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani. Tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede”, a mărturisit vedeta.

 

Vezi și Chef Adrian Hădean și Chef Patrizia au pregătit masa pentru zeci de oameni nevoiași

Citește și: