Monica Anghel este una dintre cele mai apreciate voci din România. Cântăreața, în vârstă de 49 de ani, se bucură de o carieră frumoasă și de o familie împlinită, iar recent a venit cu fiul ei, în emisiunea lui Teo, unde Aviv a făcut declarații neașteptat.

Monica este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața personală și familia ei, dar recent a venit în emisiunea lui Teo cu băiatul ei, Aviv Alexandru, în vârstă de 10 ani.

Deși a fost o prezență discretă, la un moment dat, Aviv a mărturisit că nu-i place cântă mama lui, chiar dacă e considerată ca având una dintre cele mai impresionante voci din România.

Monica-si-AviSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Fiul Monicăi Anghel a declarat onest că nu ascultă piesele mamei sale, pentru că nu îi plac nici melodiile și nici stilul muzical, el având o preferință pentru muzica rock: „Mie nu îmi place ce cântă mama, piesele, stilul muzical… mie îmi place mult să ascult rock, un anumit tip de rock, cam greu pentru vârsta mea”, a spus băiatul la Teo show.

Monica Anghel a râs la auzul declarației, iar Teo i-a spus imediat artistei, în glumă că trebuia să-l bată când era mic.

Cu toate acestea, fiul Monicăi Anghel a mărturisit că se gândește deja să lanseze o melodie alături de mama lui și un alt artist pe care îl urmărește pe youtube. „Eu cu mama și cu el vrem să scoatem o piesă, o reintrepretare. Deja am învățat versurile”.