Când ești fiul unui actor atât de premiat ca Dustin, poți să ai multe avantaje în viață, dar nu a fost și cazul lui Jake. Când a venit pe lume pe 20 martie, 1981, medicii nu îi dădeau șanse de supraviețuire. „Medicii au spus că ei cred că nu voi supraviețui după ce m-am născut. Am venit pe lume prematur, cu o lună mai devreme și mama a născut de urgență prin cezariană. Plămânii mei nu erau dezvoltați și nimeni nu credea că voi supraviețui”, povestește Jack.

Cum arată fiul lui Dustin Hoffman, Jake HoffmanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Însă, a reușit să uimească pe toată lumea și s-a dovedit un adevărat luptător. „Medicii au spus că sunt un luptător și părinții mei mi-au pus numele după bozerul jake LaMotta din filmul ”Raging Bull”, care este preferatul meu”, a mai spus Jake pentru Today.com.

Citește și: Decizie neașteptată! Angelina Jolie îl vrea pe Brad Pitt înapoi și renunță la divorț. Motivul emoționant pentru care a luat această hotărâre

Jake seamănă perfect cu tatăl lui

Mai mult, pe lângă faptul că seamănă cu tatăl lui,  Jake se pare că a moștenit de la el și dragostea și talentul pentru actorie. Astfel, el a muncit mult să-și construiască un nume la Hollywood și a și reușit. Este un actor și un regizor de succes, cunoscut pentru rolurile din filme precum „“Wolf Of Wall Street” , „Click”, “Asthma ”, „Rain Man” sau  “She’s Funny That Way.”

Jack a povestit că este foarte apropiat de mult mai cunoscutul lui tată și l-a sprijinit foarte mult în cariera lui. „Am un tată grozav, am învățat foarte mult de la el. Părinții mei mi-au influențat foarte mult viața”, a mai spus ea.

Dustin Hoffman este tatăl a şase copii. Are doi copii cu prima sa nevastă Anne Byrne Hoffman, dintre care unul adoptat, şi alţi patru copii cu cea de-a doua sa soţie, Lisa Gottsegen.

 

Citește și: