Deși nu îi calcă pe urme celebrului său tată, tot pasiuni ”periculoase” are și el.

În ciuda celebrităţii sale, Mihai Leu a ales să ducă o viaţă de familie liniştită alături de soţia sa şi de fiul lor, Marco, la Hunedoara. Ca fost campion mondial la box şi campion naţional de raliuri, sportivul are multe apariţii în media, însă soţia şi fiul preferă să stea departe de camere de filmat și aparate foto.

Cum era de aşteptat, dintr-un tată sportiv şi o mamă frumoasă, de origine italiană, a rezultat un copil cu o moştenire genetică impresionantă. Chiar dacă Marco, la cei 27 de ani ai săi, preferă mai degrabă să stea pe munte, decât în lumina reflectoarelor, ar putea oricând să intre în showbiz, având fizicul potrivit.

”Am un băiat de care chiar sunt mândru, nu încerc să îi spun eu ce să facă. Încerc să îl las să facă ce îi place şi îl încurajez. Boxul nu i-a plăcut lui, iar cu maşinile, soţia nu a putut niciodată să fie încântată de tema asta şi puţin a contat şi asta.

A terminat un masterat de management sportiv, probabil tot cu sportul va avea legătură în viitor. El este instructor de schi şi snowbord, îi place foarte mult, aproape toată iarna este la munte”, a povestit Mihai Leu despre fiul său într-un interviu cu Libertatea.

mihai-leu-si-familia-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Marco îşi ajută tatăl şi la competiţiile auto pe care acesta pe organizează, iar în rest preferă să meargă cu snowboardul pe crestele munţilor, pasiune considerată de Mihai Leu chiar mai periculoasă decât raliurile.

În urmă cu mai mulţi ani, campionul povestea că băiatul său vorbeşte germană, italiană şi franceză. ”A călătorit cu noi peste tot – dacă am plecat în Germania a venit cu noi, dacă ne-am întors în România la fel.

Grădiniţa a făcut-o în Germania, iar când ne-am întors acasă l-am dat la o şcoală în limba germană din Deva. Pentru facultate a ales Timişoara”, declara la un moment dat Mihai Leu.

Vezi și Cum arată băiatul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf. Îi seamănă perfect!

Citește și:

Eveniment special în viața lui Jojo: ”Sunt emoționată și nu îmi vine să cred!”

Aida Parascan nu a fost susținută de tatăl copilului, după ce a pierdut sarcina: “L-am înțeles și am acceptat situația”