Cel mai tânăr membru al familiei Mutu este Tiago, băiețelul pe care fostul fotbalist îl are cu actuala lui soție, Sandra Mutu. Adrian nu-și mai încape în piele de fericire, având în vedere că micuțul este singurul lui copil care a moștenit pasiunea pentru fotbal. Fostul fotbalist a făcut publică o nouă imagine cu fiul lui, iar fanii s-au topit. Cei doi s-au fotografiat, în timp ce se relaxează pe canapea, alături de cățelul familiei.

Tiago este pasionat de fotbal ca tatăl lui

Mutu a anunțat, în vara anului trecut, pe rețelele de socializare că fiul său a început antrenamentele și a explicat că a luat exemplul tatălui său, care l-a dus la fotbal, și pare că Tiago este foarte încântat că joacă fotbal.

„Așa cum tatăl meu a procedat cu mine acum 38 de ani și eu ieri i-am pus lui Tiago ghetele de fotbal în picioare la 3 ani, pentru prima dată”, a fost mesajul impresionant al fostului fotbalist.

sandra-si-adrianSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Adrian Mutu mai are trei copii din alte două căsnicii

Imaginile cu Tiago sunt grăitoare, care seamănă foarte mult cu Adrian Mutu. Băiețelul de 4 ani al lui Mutu este foarte activ și pare pasionat de fotbal, având șanse să-i calce pe urme tatălui său celebru.

Sandra a adus pe lume cel de-al patrulea copil al fostului fotbalist, pe 14 aprilie 2017, prin cezariană. Micuțul a fost numit Tiago Adrian Mutu. Tiago este un nume sfânt de origine protugheză.

Tiago înseamnă Iacob, acest nume fiind purtat de un personaj biblic, fiul lui Isac si al Rebecai. Numele își are originea din elementul „akeb’ – călcâi și înseamnă a înlocui, care vine din urmă, care e născut după fratele său. Mai mult, potrivit site-urilor de specialitate, o altă variantă de interpretare a numelui este aproprierea de cuvântul arab „jakub’ – cocoș de munte, radicalul „kb’ fiind interpretat ca „a apăra’, „a proteja’ și numele ar semnifica „Dumnezeu a apărat’. Micuțul a măsurat la naștere 53 de cm și a avut 3,6 kilograme.

Mutu mai are din căsnicia cu Alexandra Dinu, Adrian Mutu are un băiat pe nume Mario (18 ani), care locuiește în Italia, iar din mariajul cu frumoasa Consuelo are două fetițe superbe, pe Adriana (14 ani) și Maya Vega (12 ani), care locuiesc în Republica Dominicană.