Fiul cel mare al lui Michael Jackson, Prince Michael Jackson (24 de ani), a   terminat universitatea Loyola Marymount, în urmă cu doi ani și de atunci a devenit om de afaceri.

Recent, el a fost surprins de paparazzi în timp ce lua masa cu un prieten în Kings Road Cafe, din West Hollywood. Cu părul lung, prins în coadă, o barbă scurtă și o atitudine extrem de relaxată, Parice nu mai are nimic de-a face cu imaginea copilului de odinioară.

Prince a vorbit deschis despre tatăl lui în mai multe interviuri și a mărturisit că Michael a fost cel mai bun tată din lume și îi încuraja în tot ce făceau. „Pe măsură ce creșteam tata ne spunea mereu:<< Nu mă interesează ce faci în viață, atâta timp cât ești fericit și ești cel mai bun la ceea ce faci. Dacă vrei să fii portar la un liceu, atunci ar trebui să fii cel mai bun portar>>.  Așa că, eu cred că el ne-ar fi susținut mereu și ne-ar fi sprijinit în toate încercările noastre’,  a povestit el.

Michael Jackson 1988SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

A înființat o organizație caritabilă și o companie de producție

Tânărul recunoaște că vrea să facă tot ce îi stă în putință ca să-și facă tatăl mândru de el. Prince a pus bazele unei organizații caritabile „Heal LA’, în care s-a inspirat după cea a lui Michael, „Heal the World, și are grijă de copiii abuzați și de oamenii străzii. De asemenea, el a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl lui și și-a făcut propria companie de producție, „Kings Son (n.r.fiul regelui) Productions’. Acesta realizează videoclipuri pentru artiști celebri, însă susține că va încerca să stea cât mai mult departe de lumina reflectoarelor.

M-am născut Prince (n.r.-prinț) și acesta a fost numele care mi-a fost dat, dar tatăl meu și-a câștigat titulatura de „Regele pop’, după ani întregi de muncă,  antrenamente și  multe sacrificii pe care le-a făcut să ajungă acolo. Așa că este o formă de motivare. Numele meu e Prince, dar pentru a-mi atinge scopurile sunt fiul regelui. O să muncesc din greu să-mi câștig acest  renume’, a mai spus el.

A dezvăluit de ce ieșeau în public cu fețele acoperite

Prince a dezvăluit și de ce tatăl lui nu îi lăsa să iasă în public decât cu fețele acoperite. Acesta susține că Michael insista ca ei să poarte măști ca să se asigure că el, Paris și Blanket vor putea să-și păstreze propriile identități și să poate să se bucure de viețile lor fără să fie asaltați de paparazzi. Astfel, ei puteau să iasă în public fără el ca niște copii normali, pentru că fețele lor nu fuseseră niciodată fotografiate . „Ne-a spus că motivul pentru care vrea să purtăm măști este pentru că vrea ca noi să ne bucurăm de propriile noastre vieți fără el’, a spus acesta.

Foto: hepta și Profimedia

Citește și: