Jumătate de secol în care a făcut nu doar filme, ci a avut o viață personală plină. A avut timp încheie două mariaje, cu Gary Oldman și Ethan Hawke, și să facă trei copii: două fete și un băiat.

Dacă până acum și-a ținut copiii departe de camere de filmat și fotografiat, iată că pe Levon, singurul ei băiat, rezultat din căsnicia cu Ethan Hawke, l-a scos în lume. Cei doi au venit ca parteneri la cel mai recent show Dior, care a avut loc luni la Paris.

În vârstă de 18 ani, Levon seamănă bine atât cu celebra sa mamă, cât și cu nu mai puțin cunoscutul său tată.

Ambii au venit îmbrăcați în haine purtând marca Dior. E prima apariție la un eveniment internațional pentru Levon, semn că vedeta vrea să-l scoată țin lume și să-l prezinte cui trebuie.

Uma si fiul sauSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Levon mai are o soră mai mare, Maya, tot fiică a lui Ethan Hawke, care e deja celebră. E model cunoscut la cei 21 de ani ai săi, fiind muză a brandului Miu Miu, și a apărut în sezonul trei al serialului “Stranger Things”, dar și în “Once Upon a Time … In Hollywood”, în regia lui Quentin Tarantino, film în care au jucat și Brad Pitt sau Leonardo DiCaprio.

În afară de Maya, actrița mai are încă o fată, Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson, cunoscută ca Luna, în vârstă de numai 8 ani. Aceasta a rezultat din relația cu Arpad Busson, începută și terminată de maimulte ori. În cele din urmă, cei doi și-au spus ”adio” în 2014.

Vezi și Ea este fiica unor mari actori. Cu ce se ocupă tânăra de 20 de ani

Citește și: