Ilinca, fiica Ramonei Prodea, soția lui Jorge, a împlinit 21 de ani pe 12 aprilie. Este superbă și pozează ca un fotomodel. Blondă, cu ochi căprui, cu zâmbet fermecător, fiica vitregă a lui Jorge seamănă mult cu mama ei, care sfidează trecerea anilor. Ramona Prodea are 50 de ani, este cu 10 ani mai mare decât Jorge, dar nu și-a arătat niciodată vârsta. Ba mai mult, dacă o vezi lângă fiica ei, zici că sunt surori.

„La multi ani, Ilinca! Avea doar 7 ani când am cunoscut-o și azi face 21. Am descoperit amândoi ce înseamnă o iubire pe care nu o puteam simți decât împreună, iubirea necondiționată pentru copilul care nu e al meu și acceptarea și iubirea unui tată vitreg și un “intrus” în relația ei cu mama.
Cuvintele spun prea puțin față de ceea ce simt pentru sufletul ăsta frumos. Te iubesc!”, a fost mesajul emoționant al lui Jorge, pentru fiica lui vitregă.

ilinca-fiica-vitrega-jorge-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Jorge și Alina Laufer au divorțat în 2012, au împreună o fată, Karina (14 ani), iar după separare amândoi s-au recăsătorit și au mai făcut copii. Alina Laufer s-a măritat cu Ilan Laufer, iar în februarie 2021 s-au născut gemenii lor, iar Jorge și actuala soție, Ramona Prodea, au un băiețel în vârstă de 6 ani. Ei s-au căsătorit în vara anului 2013.

Cu ce se ocupă soția lui Jorge: „Câștigă mai bine decât mine”

Ramona Prodea, soția lui Jorge, este femeie de afaceri, dar are și un job extrem de bine plătit. Ramona Prodea este manager regional pentru Europa de Est și zona Adriatică la un o companie ce produce microprocesoare pentru computere și are în subordine 11 țări, printre care Ungaria, Croația, România, Serbia și Bulgaria.

iată ce declara Jorge despre soția lui, într-un interviu pentru revista Viva: „Soția mea, de când am cunoscut-o, era și este de succes, este o femeie prosperă, cu mentalitate focusată, este foarte determinată să își dezvolte business-ul, am învățat foarte multe lucruri de la ea. Însă am învățat și împreună, am crescut și dezvoltat împreună diverse afaceri.

Ambiția mea a fost să mă autodepășesc pe mine, nu pe altcineva, iar Ramona și acum câștigă mai bine decât mine, însă asta nu înseamnă că eu nu câștig bine din cariera mea. Privind în urmă, la un moment dat, aveam frustrări legate de subiect, însă, focusându-mă să mă autodepășesc și să îmi canalizez energia și munca, lucrurile au fost depășite. Suntem norocoși, iar eu sunt recunoscător că am lângă mine o soție de la care să învăț și viceversa; ne motivăm unul pe altul să creștem în carierele noastre”.

Citește și: Câți bani au luat Vica Blochina și Jorge la Survivor. Cei doi au fost eliminați din concurs

Citește și: Câți ani are și cum arată mama lui Jorge! Dar stai să o vezi pe bunica lui de 97 de ani!