În imaginea de care fanii au apucat să se bucure foarte puțin apar Smiley, Gina Pistol și fiica lor, la o plimbare în natură, într-o zi însorită. Josephine stă pe umerii lui tati, iar Gina a fost cea care a realizat selfie-urile. Îmbrăcată într-o bluziță cu dungi, pantaloni sport și adidași, Josephine se sprijină cu bărbia de capul lui Smiley și este cu adevărat adorabilă. Are părul blond, ca mama ei, însă la chip e toată Smiley. Asta au observat și fanii care au lăsat comentarii: „Superba micuța Josephine! Varianta Smiley pe blond!”

gina-pistolSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Poza nu a stat prea mult pe contul de Instagram, însă a fost salvată de protv.ro și de de a1.ro, site-urile posturilor de televiziune la care lucrează Smiley, respectiv Gina. Și fanii i-au scris imediat Ginei când au văzut că imaginea nu mai e pe Instagram. „Ai făcut o magie și a dispărut poza cu fiica”.

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a împlinit doi ani

Gina Pistol a luat o decizie importantă recent, anunțându-și retragerea din televiziune pentru a se dedica exclusiv fiicei ei, care a împlinit doi ani pe 9 martie. Sezonul cu numărul 11 al emisiunii „Chefi la cuțite” este ultimul pe care îl mai prezintă. În trecut, Gina Pistol a prezentat și Asia Express.

„După cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”, a fost doar o parte din mesajul transmis de Gina Pistol, la vremea respectivă.

Citește și: Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit doi ani. Mesajul duios al solistului pentru cele mai importante femei din viața lui

Citește și: Gina Pistol, confesiuni despre iubirea cu Smiley: „Facem 7 ani anul viitor. În primul an de relație m-a atacat psihologic”