Acesta este cunoscut publicului din România grație participării la emisiune de talente. Alexandra Dragnea și Alex Mațaev s-au cunoscut în 2013, când moldoveanul a participat la X Factor, unde a ajuns până în finală.

A cucerit multe inimi cu vocea și look-ul său cool și rebel. Alex Mațaev nu are însă ochi decât pentru fiica lui Liviu Dragnea.

Alexandra îi este muză atunci când compune și tot ea apare și în videoclipurile artistului. Cei doi au locuit o bună perioadă de timp în America și s-au întors în țară în 2019.

Chiar dacă tânăra este absentă de pe rețelele de socializare, cântărețul mai publică, destul de rar ce-i drept, câte o fotografie cu iubita sa. La fel a făcut și de Anul Nou, când a postat pe Instagram o poză în care apare alături de Alexandra lângă bradul de Crăciun.

de-revelionSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

“Un 2021 fericit! Încercați să fiți buni anul acesta” – a scris artistul, în limba engleză, lângă poza în care Alexandra Dragnea este toată numai un zâmbet.

Vezi și Irina Tănase, despre viitorul relației ei cu Liviu Dragnea: „Ne vom căsători”

Citește și:

Andreea Tonciu: ”Soțul meu este cel care mă împinge să fac operații estetice”

Cum arată mezina lui Chef Joseph Hadad, la 16 ani. Bucătarul vedetă și-a crescut singur cei trei copii, după moartea soției