Jennifer Lopez e considerată una dintre cele mai frumoase artiste și a făcut mereu furori cu formele sale voluptoase. Însă, fiica ei nu i-a moștenit frumusețea, ci seamănă mai mult cu tatăl ei.

Celebra artistă a încercat să-ți țină copiii cât mai departe de lumina reflectoarelor, iar imaginile cu ei sunt destul de rare. Însă, de când s-a întors în brațele lui Ben Affleck, aceasta nu se mai ferește. Cei doi au fost surprinși într-un parc de distracții alături de copii, iar de departea cea care a atras toate privirile a fost fiica artistei. Este vorba de Emme, care s-a schimbat total.

Ultima sa apariție publică a fost anul trecut, la Super Bowl,unde a cântat alături de mama ei și de Shakira, pe stadionul Hard Rock Stadium din Miami. Atunci a uimit audiența atât pentru vocea ei, cât și pentru apariția ei. Cu părul lung și prins în coc, îmbrăcată adorabil în fustița și bluziță albe, i-a fermecat pe toți cu gingășia ei, dar după doar un an, aceasta este de nerecunoscut.

Emma are o voce superbă

nu-a-mosteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

La doar 13 ani, Emme s-a tuns băiețește și și-a vopsit părul albastru, iar fustițele le-a înlocuit cu haine largi și băiețești, fapt pentru care presa din SUA a poreclict-o „rățușca cea urâtă”.

Pe gemenii Max și Emme, Jenifer Lopez îi are din căsnicia cu fostul soț Marc Anthony și artista este topită după ei.

”OMG! Nu pot să cred că au trecut 13 ani de când i-am adus acasă, în brațele mele, în mijlocul unei furtuni de zăpadă. Din acel viscol au ieșit două mici nuci de cocos care m-au aranjat viața și m-au învățat adevărul sens al dragostei. De atunci, este o călătorie magică, plină de aventură și bucurie…”, a scris J.Lo pe rețelele de socializare, în februarie, când cei doi au împlinit 13 ani.

Foto: Profimedia