Jazmin este moștenitoare fără titlu  a lui Albert de Monaco. Ea a venit pe lume pe 4 martie 1992 în Palm Springs, California,  după ce Albert a avut o aventură cu mama ei, chelneriţa Tamara Rotolo (57). Cei doi s-au cunoscut în vara lui 1991, când Tamara a mers într-o pe Coas­ta de Azur și i-a căzut în mreje lui Albert de Monaco, alăturid e care a petrecut o noaptea în dormitorul princiar.  Tânăra nu poate avea nicio pretenţie la tronul monegasc și nu va avea niciodată titlu de prințesă, întrucât Constituția statului Monaco interzice acest lucru. Potrivit acesteia, urmaşii princiari născuţi în afara căsătoriei nu se regăsesc în linia de succesiune la tron.

Grace Kelly in 1954SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Citește și: Se mărită a patra oară la 49 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de celebra artistă

Jazmin Grace Grimaldi seamănă foarte bine cu regretata Grace Kelly

Lui Albert de Monaco i-au trebuit 14 ani să-şi recunoască propriul copil şi să-i ofere numele de Grimaldi. Însă, cu toate acestea tânăra nu pare deloc deranjată de purtarea tatălui ei, ci este foarte mândră că este nepoata regretatei Grace Kelly, căreia îi poartă numele și de la care a moștenit și frumusețea, fiind adesea comparată cu bunica ei. Mai mult, ca și Grace Kelly,  tânăra este actriță și cântăreață și  este implicată în numeroase activități caritabile, fiind o filantroapă înnăscută.

Jazmin spune despre ea că a crescut în două dintre cele mai bune locuri din lume, în Palm Springs, California, și în Monaco, unde își vizitează destul de des tatăl , însă insula Fiji din Pacificul de Sud i-a furat inima încă din 2006. Mai exact, pe vremea când avea  14 ani a mers într-o misiune umanitară în insulele Fiji, în satul Naidi.  Impresionată de situaţia săracilor de acolo, cum a ajuns acolo a știut că  vrea să le dea o mână de ajutor. Deși era doar o adolescent, ea a înfiinţat un fond caritabil, Jazmin Fund, pentru ajutorarea copii­lor lipsiţi de şanse, încurajând terapia ce are la bază muzica şi dansul. Cu multă determinare,  ea a reușit să strângă peste 50.000 de dolari pentru cei din satul Naidi.  „Părinții mei m-au învățat importanța de a dărui încă de la o vârstă fragedă, dar pasiunea mea pentru filantropie este ceva ce am descoperit singură. Tatăl meu și familia mi-au spus spus că sunt foarte mândri de munca mea”, a declarat Jazmin într-un interviu recent pentru revista Hola.

Jazmin este foarte apropiată de tatăl ei

Jazmin are o relaţie apropiată nu doar cu tatăl său, ci şi cu soția acestuia, prințesa Charlene, și cu verisoarele ei.  Ea a fost invitată chiar de  Prinţesa Charlène, la cea de-a 30-a gală a Princess Grace Awards din New York, în toamna lui 2012. De atunci, Jazmin e tot mai adesea văzută în Principat, fie la petreceri private, precum aniversarea de 60 de ani a tatălui său, fie la evenimen­te oficiale, ca turneul de tenis Monte-Carlo Masters. „De când am terminat facultatea, vin în fiecare vară la Monaco. Şi chiar dacă nu e locul în care am crescut, simt că ţara asta face parte din mine“, spune Jazmin.

Jazmin Grace Grimaldi este actriță și cântăreață

„Tatăl meu este o persoană incredibilă. El este un model pentru mine din foarte multe motive și are o inimă foarte mare. Sper să puteam lucre la proiecte umanitare împreună de acum încolo. Sunt mândră că el este tatăl meu și pentru faptul că este un exemplu pentru alții, în mod special pentru liderii lumii, prin implicarea în diverse proiecte umanitare de protejare a mediului”, a declarant Jazmin pentru revista Hola, SUA. Ea a precizat că speră ca pe viitor să se implice chiar și în proiectele fundației Prințesa Grace a bnunicii sale.

Jazmin Grace Grimaldi a urmat cursurile Universităţii Fordham şi a fost o elevă eminentă a liceului Jserra Catholic, unde s-a remarcat în corul li­ceului, sub îndrumarea cântăreţului Barry Ma­nilow, şi a primit, după absolvire, un atestat în arte frumoase. Nepoata lui grace Kelly este o femeie foarte fericită și pare să-și fi găsit și jumătatea. Ea are o relație de peste trei ani cu artistul Ian Mellencamp, iar cei doi pari extrem de îndrăgostiți.

 

Citește și: