La 25 de ani, știe bine ce vrea să facă în viață și și-a trasat deja cariera. Tânăra este co-fondatoarea unui brand care se ocupă cu confecționarea de portofele și borsete. În același timp, fiica Emiliei Popescu este creative assistent pentru un brand de haine.

Hotărâtă, Maria are și o viță personală frumoasă, ”la vedere”, ea având pe conturile de socializare nenumărate fotografii cu iubitul ei. Împreună practică sporturi dătătoare de adrenalină, împreună fac drumeții, iar în bradul lor de Crăciun au agățat poze cu ei doi, în postura de cuplu.

Maria-are-25-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cu siguranță Maria este o tânără originală, care are multe de spus. Mama ei, în vârstă de 55 de ani, are mare încredere în gustul artistic al fiicei sale și nu iese din casă oricum, ci doar după ce Maria îi aprobă outfitul.

„Mi-a făcut un pardesiu, pantaloni, pulovere, dar nu pentru apariții publice. Mă surprinde cu diverse creații. Tot timpul mă consult cu ea. Nu mă lasă să ies oricum din casă. Nu ies fără aprobarea ei, pentru că are gust”, spunea la un moment dat actrița.

Emilia Popescu este mai cu seamă fericită că fiica ei nu i-a călcat pe urme. „Sunt cea mai fericită. Pentru mine ăsta este cadoul vieții mele, faptul că fata mea nu a făcut Actoria.

De ce? Pentru că este o meserie grea, ingrată, nedreaptă, mai ales pentru o femeie. Promit să fiu îmbrăcată numai de Maria Ștefănescu. A terminat masterul”, spunea Emilia Popescu în anul 2019 pentru Libertatea.

Maria s-a născut din mariajul Emiliei Popescu cu muzicianul Ionuț Ștefănescu. Cei doi artiști au divorțat după un mariaj de 15 ani, pe vremea când fiica lor avea 12 ani.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Emilia Popescu: ”Am descoperit târziu ipocrizia”

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit sexul bebelușului. Dezvăluiri dureroase despre decizia lor de a părăsi familia regală

Doliu în lumea muzicii! Liderul trupei Cargo, Adi Bărar, a murit după ce a fost infectat cu COVID-19