Acum în vârstă de 53 de ani, Daniel Craig a mai fost căsătorit în perioada 1992 – 1994 cu actrița Fiona Loudon. Din această căsnicie de numai doi ani a rezultat Ella, care se apropie de 30 de ani.

Un actor foarte discret când vine vorba de viața personală, Daniel Craig a pășit însă cu fiica lui cea mare la premiera filmului „No Time To Die”, din franciza James Bond, de la care își ia rămas bun cu această ocazie.

Așa, toți fanii săi au văzut cât de frumoasă este Ella, actriță și ea, și cât de bine îi seamănă tatălui ei. Cu ochii albaștri moșteniți de la tatăl său, părul blond, drept, și cu trăsături foarte similare, aceasta a venit la eveiment îmbrăcată într-un costum negru, cu cămașă albă, de mână cu celebrul său tată.

Daniel Craig leaving The No Time To Die James Bond Premier After Party In LondonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Afectată de depresie, din cauza divorțului părinților ei

Pe cât de frumoasă, pe atât de tristă a crescut Ella. Crescută de mama sa, Ella a fost extrem de afectată de divorţul părinţilor. La 17 ani, a plecat de la Londra în Massachusetts, iar apoi la New York University, pentru a studia actoria. Dar după doar un an, a abandonat studiile, recunoscând ulterior că a renunţat atunci pentru că suferea de o formă severă de depresie.

„Când ai această problemă, poţi avea cei mai iubitori oameni în jur, care te susţin, dar tu rămâi orb la orice ajutor”, a explicat ea.

„Mă simţeam foarte singură şi mă izolasem, dar părinţii mei au observat ce mi se întâmplă şi m-au dus la terapie”, a mai spus ea.

Partea neplăcută pentru părinţii ei a fost să înţeleagă ce amprentă a lăsat divorţul lor asupra ei. Și pe Daniel Craig l-a afectat enorm divorțul de fosta soție și jurase să nu se mai căsătorească niciodată. A riscat însă, din nou, și iat-ă-l căsătorit a doua oară.

Vezi și Decizia ciudată luată de Daniel Craig. Ce-a hotărât legat de averea sa de 125 de milioane de dolari

Citește și:

O nouă imagine cu prințesa Charlene de Monaco i-a îngrijorat pe fani. Cât e de slăbită!

O recunoști? Seamănă tot mai bine cu mama ei, o vedetă controversată de la noi!