Pe vremea când formau un cuplu, Melanie Griffith şi Antonio Banderas erau una dintre cele mai frumoase perechi de la Hollywood, deci fiica lor, Stella, a avut de la cine moşteni frumuseţea şi delicateţea.

are-25-de-ani-si-e-modelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Antonio Banderas este, fără îndoială, un bărbat prezentabil și la cei 62 de ani, iar cât despre Melanie Griffith, nici operațiile estetice nereușite nu au reușit să o îngenuncheze. Chiar dacă chipul i-a fost ciopârțit, trupul este cel al unei fetișcane.

Revenind la Stella Banderas, acum în vârstă de 25 de ani, aceasta este curtată de marile companii pentru diverse campanii publicitare. Şi, deşi este posesoarea unui trup perfect, rareori se lasă văzută îmbrăcată sumar, decoltat ori transparent.

Ceva din trăsăturile ei trimite cu gândul la Melanie Griffith în tinereţea ei, actriţa tocmai împlinind luna aceasta, pe 9 august, vârsta de 65 de ani.

Dacă mama Stellei declara că a rămas în relații foarte bune cu Antonio Banderas, spunând că îl iubește și îl va iubi întotdeauna, la fel ca pe ceilalți doi foști soți ai ei, starul latino s-a afișat, după divorț, doar cu femei foarte tinere. Acum, acesta este într-o relaţie cu Nicole Kimpel, de care pare nedezlipit, cei doi fiind văzuţi vara aceasta atât la Grand Prix-ul de la Monte Carlo, cât şi la Festivalul Starlite din Marbella.

Cu acte sau nu, cu toții formează o familie mare și fericită. Amintim că Melanie mai are doi copii, pe Dakota Johnson (32 de ani) și pe Alexander Bauer (36 de ani). Pentru Antonio Banderas, Stella este unicul copil.

Citește și:

Theo Rose, supărată că mama ei a născut-o: „Mai bine stăteam cu îngerașii!” Ce se întâmplă în viața cântăreței?

Ultimele poze cu Prințesa Diana în viață. Filmul evenimentelor din noaptea tragediei care a îndoliat Planeta