Carla și politicianul sunt căsătoriți de nouă ani, iar Giulia, în vârstă de șase ani, este singurul lor copil. Blonduță și extrem de drăgălașă, micuța nu doar că moștenit-o pe mama ei la frumusețe, ci pare să îi calce pe urme. Aceasta este fascinată de muzică și de pantofii cu toc a mamei ei și pare atrasă de modă, având șanse mari să ajungă un fotomodel de succes sau artistă. „Dacă fiica mea își va dori să fie cântăreață și va vrea să merg pe scenă cu ea, eu voi fi foarte fericită”, a spus fosta primă doamnă pentru Paris Match.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

 

Carla Bruni mai are un băiat dintr-o relație anterioară

Carla mai are un băiat de 16 ani, Aurélien, dintr-o relație anterioră cu filosoful  Raphael Enthoven.  Ea și Sarkozy par să aibă o căsnicie foarte fericită și își laudă soțul de câte ori are ocazia, precizând că este foarte implicat în creșterea copiilor. „Viața mea este destul de ușoară și sunt foarte norocoasă. E minunat că în generațiile acestea, bărbații au grijă de copii. Eu am doi și soțul meu are foarte multă grijă de ei. Nu le pregătește mâncarea, dar face orice alt lucru pentru ei. Este aici pentru ei și îi protejează”, a declarat Carla pentru Nice-Matin.

Fosta primă doamnă a fost surprinsă de paparazzi pe aeroportul din Los Angeles, alături de fiica ei, Giulia, și de fiul ei,  Aurelien Enthoven, după ce a susținut un concert de succes la Teatrul Orpheum din L.A., SUA.

Citește și: