Însă actrița, care recent s-a logodit cu muzicianul John Mellencamp, a ținut-o departe pe Daisy de ochii lumii, pentru a-i permite să aibă o copilărie normală. Fetița a fost adoptată din China, în 2006, când avea doar un an și două luni.

Acum e o adolescentă atrăgătoare la cei 15 ani ai săi, iar mama sa a hotărât că a venit momentul să o arate lumii. Cele două au stat în primul rând la unul dintre spectacolele din cadrul Paris Fashion Week.

Au fost nedezlipite toată seara, bucurându-se de compania lui Celine Dion și a lui Pixie Lott, și ele aflate în primul rând.

Meg Ryan, în vârstă de 57 de ani, a arătat fabulos într-o rochie lungă, neagră, în timp ce fiica ei a îmbrăcat o rochie lejeră, albă, și încălțăminte sport.

Daisy are 15 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Meg povestea cu ceva vreme în urmă cum a decurs adopția, spunând că a fost pur și simplu o ”loterie”, ă pur și simplu i s-a dat un copil pe care nu-l văzuse în viața ei. Un copil pe care nu-l putea refuza, din motiv ce-și exprimase dorința de a adopta. ”Dar sunt convinsă, dar5 complet convinsă, că nu a fost absolut nimic întâmplător”, a declarat Meg, care își deschie fiica drept o persoană foarte inteligentă și generoasă, amuzantă, cu care te înțelegi foarte ușor.

”Nici nu mai țin minte cum era viața până la venirea ei. Viața e frumoasă! Viața e frumoasă alături de Daisy”, mai spunea actrița.

Meg Ryan a fost căsătorită cu Dennis Quaid în perioada 1991 – 2000, din mariaj rezultând un fiu, Jack. Din 2010, Meg Ryan are o relație cu cântărețul și compozitorul John Mellencamp, cu care s-a și logodit în luna noiembrie a anului trecut.

Vezi și Actrița Meg Ryan s-a logodit! Ce poveste frunmoasă de dragoste are!

Citește și: