Cristina Ștefan, soția actorului Denis Ștefan, a adus pe lume încă o fetiță în urmă cu doar patru săptămâni. Ieri, micuța a împlinit o lună de la naștere, iar vedeta a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie emoționantă.

Cristina-si-fetitele-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

A imortalizat momentul într-o o fotografie alături de fetițele sale. Alături, a scris și câteva cuvinte emoționante, venite din suflet, despre acest moment important din viața sa.

”Am clipit și ai implinit o lună astazi…wow! Te iubim, Dominique!🙏🏻 Fetele mele bune și iubite…”, a scris Cristina Ștefan.

Mii de oameni au apreciat postarea, observând și ce mult păr are cea mică. În plus, e prima oară când chipul micuței se vede, fie și parțial.

Denis Ștefan și Cristina Zegan, fostă „bebelușă” la „Cronica cârcotașilor” de la Prima TV, sunt împreună din 2012. în afară de Dominique, cei doi mai au o fetiță, Delia Maria, căreia au tot încercat să-i aducă un frățior sau o surioară încă din 2017.

Vezi și Denis Ștefan a devenit tătic pentru a doua oară! Soția lui a născut o fetiță înainte de termen. Prima fotografie cu micuța

Citește și:

Monica Gabor a postat o imagine rară cu Mr. Pink. Cum l-a surprins pe milionar?

Interviu EXCLUSIV Minelli: ”Am avut momente în care mi-am dorit să renunț la muzică”