Puțină lume știe că părinții celor două investesc o sumă importantă în educația fetelor. Elena Carolina și Ana Raisa învață la o școală prestigioasă și scumpă din zona Pipera.

Școala este aproape de casa în valoare de 500.000 de euro în care locuiesc, iar taxele anuale plătite de designerul Casei Regale și de cântăreața devenită profesoară pot ajunge până la 20.000 de euro.

Conform informațiilor prezentate în urmă cu ceva vreme de Cancan, Elena Carolina este înscrisă în ciclul primar, iar taxa de școlarizare pentru anul 2021-2022 poate ajunge până la 7.500 euro.

Sora sa, Ana Raisa, urmează programul pentru preşcolari, pentru care taxa anuală ajunge la 5.500 de euro.

La aceste costuri se adaugă taxa de înscriere, în valoare de 500 euro, care este unică și nereturnabilă, dar și cele pentru rechizite, masă și opționale. De exemplu, pentru un elev din ciclul primar, părinții scot din buzunar 500 de euro pe an pentru rechizite și 125 de euro, în fiecare lună, pentru mese.

Pentru un preșcolar, costurile sunt puțin mai mici, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu plătind doar 300 de euro anual pentru rechizite și 80 de euro lunar taxa de masă.

Școala aleasă de Alina Sorescu și Alexandru Ciucu oferă singurul sistem educațional care corelează programul național de învățământ cu standardele programului internațional. Ana Raisa și Elena Carolina studiază intensiv limba engleză și au la dispoziție un program variat de activități sportive și de recreere, pentru care părinții scot alți bani din buzunar.

surorileSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

12 ani a durat mariajul lor

Căsătoriți din 2010, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. În ultima zi de festival, le-a făcut cunoștință Cătălin Botezatu, după ce Alexandru Ciucu se arătase interesat de Alina Sorescu.

”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt.

Nunta am făcut-o în 2010. ne-am cunoscut în 2008 și m-a cerut de soție fix un an mai târziu. Și la încă un an am făcut nunta”, povestea la un moment dat cântăreața.

Tot ea povestea, în urmă cu doi ani, cum funcționează ei, ca și cuplu. „Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparaţie suntem foarte diferiţi. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată”, declara ea la un moment dat. Iată însă că nu a fost de ajuns pentru ca acest cuplu să dăinuie.

Vezi și Secretul din viața lui Alexandru Ciucu: Alina Sorescu nu e prima soție. De ce a divorțat în trecut și ce spune despre femeia care i-a luat mințile

Citește și:

Actrița din Dirty Dancing, despre cum era Johnny Depp ca logodnic: ”Nebun de gelozie și paranoic”. Detalii din intimitatea celor doi

George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor. Ce acuzații îi aduce