Artista a văzut-o pe fetița Andreei și a dezvăluit că micuța este foarte frumoasă și a luat nota 10 la naștere.

„Nu am văzut-o pe Andreea, Andreea este în continuare la Terapie Intensivă şi dormea, n-aş fi vrut să o trezesc şi să o deranjez. Este absolut normal că trebuie să se recupereze şi ăsta e lucrul cel mai bun. Am văzut bebeluşa şi este foarte frumoasă, este o fetiţă de nota 10 şi are foarte mult păr. Este superbă. Andreea trebuie să fie conştientă că mai avem nevoie mult timp de ea atât noi, cât şi cei care o iubesc, dar şi familia. Asta este important”, a declarat Andreea Antonescu, la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

Citește și: Soțul Andreei Bălan, noi declarații despre artistă: „În urma zvonurilor lansate în ultimele ore…”

Andreea Bălan se recuperează rapid

Antonescu a precizat că Andreea se recuperează rapid și soțul ei, George Burcea, este non-stop alături de ea și este foarte încrezător.

„Ea este bine din câte mi s-a zis, m-am întâlnit acum pe final şi cu George şi toată lumea aşteaptă să se recupereze. Aşteptăm toţi. Mie mi s-a părut într-o stare foarte bună. Foarte încrezător, e aici prezent alături de fetele lui non-stop, lucru pe care trebuia să-l şi facă. Totul e foarte bine. Termenii medicali mă depăşesc. Probabil că şi pe el anumite explicaţii. Pe mine m-a interesat să ştiu că fetele sunt bine, că Andreea este bine, înainte de toate. I-am spus lui George să îi transmită multă sănătate din partea mea şi nu numai din partea mea, ci şi din partea familiei mele. Restul sunt detalii. Andreea este bine, este spre foarte bine”, a declarat Andreea Antonescu, la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

Andreea Bălan a dat primele declarații astăzi pentru Spynews și  a dezvăluit că este bine acum și a ținut să le mulțumească tuturor celor care sunt cu gândul la ea și îi doresc toate cele bune. Totodată, artista a ținut să le mulțumească echipei de medici de la spitalul privat unde este internată, care i-au salvat viața. Ea a precizat că are parte de cele mai bune îngrijiri.

Medicul care i-a salvat viața artistei a mărturisit că Andreea Bălan a fost resuscitată timp de un minut și avea șanse foarte mici să supraviețuiască.

Citește și:

CItește și: