Evelin are deja un cont de Instagram, unde, cel mai probabil mama ei, postează periodic fotografii. Se poate vedea că fetița știe deja ce înseamnă moda și pozează cu nonșalanță, ca un model profesionist.

Evelin-are-deja-6-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Despre Evelin, fiica sa, Anda Adam declara: ”Evelin este un copil extraordinar. Mă simt binecuvântată că sunt mama ei. Este pozitivă, plină de viață, mă regăsesc în ea așa cum eram eu la vârsta ei…

Da, seamănă cu mine. Eu am oricum câteva elemente estetice destul de puternice care au fost moștenite de ea într-o mică sau mai mare măsură.

Îi place, se pare, și scena, vede ce fac eu. Am cântat la un moment dat împreună, ne place să ne și jucăm așa. Are atitudine, are stofă de artist, însă nu vreau să o influențez. Vreau să aleagă ea ce își dorește să fie când va fi mare.

Nu sunt genul acela ce părinte care le impune copiilor ce să facă. Nu sunt de acord cu așa ceva. Poate va dori să lucreze în IT, poate va dori să fie designer, cine știe. Însă momentan văd că e fascinată de cântat și dansat. Vedem ce va urma”.

Vezi și Anda Adam, aspru criticată pentru ce a făcut cu bolidul ei. Reacția vedetei e halucinantă: ”Te spărgeam cu bătaia!”

Citește și:

Cum arăta Aurelian Temișan la 17 ani. Fotografie de colecție cu artistul. Iată-l și pe tatăl său, la aceeași vârstă!

Doinița Oancea a izbucnit în lacrimi, în direct: „Am avut un sfârșit de an dureros. A început la fel de prost”