Bunica Andreei, mama ei, ea și fetița ei, Ella, s-au reunit pentru o poză de familie, pe care vedeta a postat-o, mândră, și pe rețelele de socializare. ”4 generații de femei”, a comentat Andreea Bălan la instantaneul postat duminică, poză pe care fanii au apreciat-o cu miile.

4 generatii de femei ❤️? #bunica #strabunica #familie

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

”Andreea… bunica mea zice: <>. Așa se observă o bucurie, sclipire în ochii tai atunci când ești cu familia ta… Te pup și te iubesc!”, i-a scris un fan. ”Văd un cvartet formidabil!”. Îi scrie altcineva.

Iar întrunirea a fost cum nu se poate mai veselă, cea mică, Ella, dând și o reprezentație de dans. ”Fericire mai mare nu am ca atunci când o văd pe Ella fericită și cu zâmbetul până la urechi. La un an și 8 luni știe deja să danseze. Special pentru Buni și StrăBuni a făcut spectacol”, a mai scris Andreea Bălan pe aceeași rețea de socializare, postând și un filmuleț în care cea mică își distrează publicul prin excelență feminin.

Fericire mai mare nu am ca atunci cand o vad pe Ella fericita si cu zambetul pana la urechi. La un an si 8 luni stie deja sa danseze, ?❤️? Special pentru Buni si StraBuni a facut spectacol ??❤️

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Fanii observă, pe bună dreptate, ceva: faptul că în niciuna dintre fotografii chipul Ellei nu este vizibil. ”Ador faptul că îți protejezi copilul! E un gest imens de iubire și respect, atât față de Ella, cât și față de tine și familia ta!”, îi scrie cineva.

”Admir foarte tare la tine faptul că nu-ți expui niciodată public copilul. Și nu apare în poze cu fața…. Acum, când toată lumea pune multe (foarte multe) poze cu copii… ba chiar foarte mulți copii de 8, 9, 10 ani au deja Facebook. Și mi-ai dat o idee foarte bună cu acest lucru și am sa țin cont pe viitor… (atunci când o să am copii) să nu-i expun public. Ești o femeie minunată și cred că și o mamă minunată. Și eu te admir!”, îi scrie altcineva.

Din toate instantaneele postate de cântăreață transpare buna dispoziție, familiaritatea. Nimeni nu se formalizează, chiar dacă fotografiile sunt văzute de mii de oameni. Cea mai bună dovadă e faptul că Andreea Bălan e desculță, la fel și fiica sa, în timp ce străbunica Ellei e în sosete, fără încălțăminte.

Strabunicaa a venit in vizita ??❤️

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Foto: Instagram

Vezi și Nici n-ai zice că a trecut printr-o sarcină! Andreea Bălan are trup de fetișcană în costumul de baie

Citește și: