Mulți au scris că Vladimir Putin și-ar fi părăsit soția pentru o femeie mai tânără cu 30 de ani decât el. Mai mult, se pare că cei doi au devenit părinți și chiar s-ar fi căsătorit în mare secret.

Zilele acestea toată lumea vorbește despre Vladimir Putin (69 de ani), care a început războiul și a atacat Ucraina, joi dimineața. Considerat cel mai puternic om de planetă, președintele Rusiei este unul și dintre cele mai controversate personaje de pe scena politica, iar viața lui amoroasă a ținut de multe ori prima pagină a ziarelor.

Printre cele mai cunoscute iubite secrete ale lui Vladimir Putin, apare și numele gimnastei Alina Kabaeva, câștigătoarea medaliei de aur la Olimpiada de la Atena. Mulți au spus că pentru ea, Putin a decis să-și părăsească familia și a divorvat de Ludmila Putin după 30 de ani de căsnicie. Mai multe publicații au scris că ea l-ar fi făcut pe Putin tătic de gemeni, fapt pentru care din 2019 s-a retras din viața publică și s-a dedicat vieții de familie.

Putin Meets with German Chancellor, Moskow, Russia – 15 Feb 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cu toate acestea, Kabaeva a avut în august, anul trecut, o apariție surpriză la postul public de televiziune din Rusia. În cadrul talk show-ului politic ”60 Minutes”, la care a fost invitată, pe canalul Rossiya 1, Alina Kabaeva a apărut pentru a vorbi despre jocurile olimpice de la Tokyo și pentru a critica dur decizia juriului de a-i oferi medalia de aur gimnastei din Israel, Linoy Ashram, în defavoarea compatrioatei sale, Dina Averina. Deși nu a fost întrebată de Putin sau dacă este Prima Doamnă secretă a Rusiei, un detaliu le-a atras imediat atenția tuturor. Faptul că fosta olimpică poartă pe degetul inelar o verigheta ceea ce a iscat un val de controverse. Se pare că Alina și liderul de la Kremlin s-ar fi căsătorit în mare secret, dar cei doi evită să vorbească despre viața lor personală.

Alina a fost de două ori campioană mondială și de trei ori campioană europeană. Ea a făcut istorie în gimnastica ritmică. Priceperea ei cu mingea și panglicile i-au adus porecla de „cea mai suplă femeie din Rusia”. La apogeul faimei sale atletice, marcând o medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 2000 de la Sydney și o medalie de aur la Atena în 2004,când a avut ocazia să-l cunoască și pe președintele rus.

Alina Kabaeva ar fi născut gemeni

Kabaeva, născută în Uzbekistan, s-a retras din gimanstică un an mai târziu, în 2005, și de atunci a încercat o serie de noi cariere. A încercat o carieră de cântăreață, idee la care a renunțat destul de repede. Ea a activat ca model ocazional, apărând într-o rochie de aur de 33.000 de dolari pe coperta Vogue Rusia. Ea a devenit ulterior femeie de afaceri și om politic. Timp de opt ani, Alina Kabaeva a ocupat un loc în Camera Inferioară a Parlamentului rus, Duma, recrutată de partidul Rusia Unită al lui Putin. În 2008 a apărut prima dată zvonul în Rusia că ar fi „Prima doamnă secretă”. În septembrie 2014, Alina Kabaeva a devenit șefa consiliului de administrație într-un trust de presă favorabil Kremlinului, Grupul Național Media.

Un tabloid rus a dat vestea că Putin se întâlnește cu Kabaeva, și că va căuta un divorț de soția sa, după 30 de ani de căsnicie, astfel încât să se poată căsători cu ea. Însă, la scurt timp după apariția articolului exclusiv, ziarul a fost obligat să se închidă, proprietarul său miliardar invocând „dificultăți financiare”.

De atunci, Kremlinul a negat categoric orice relație, iar Vladimir Putin nu a vorbit niciodată despre asta. În presa rusă, este considerat riscant chiar să întrebi. Kabaeva va împlini 39 de ani în luna mai, fiind mai tânără cu 30 de ani decât Putin.

Foto: Profimedia