Michael și Debbie  s-au întâlnit prima dată la mijlocul anilor ’80, când Michael a fost diagnosticat cu vitiligo. Ea lucra pentru medicul Arnold Klein, care îl trata pe megastar.  De atunci, Debbie s-a îngrijit de sănătatea lui Michael și i-a oferit sprijin emoțional, ceea ce a dus la o poveste de dragoste între ei. Debbie a povestit că Jackson tocmai divorțase de Lisa Marie Presley și era supărat pentru că se gândea că nu va mai avea ocazia niciodată să devină tată. Rowe, care era o admiratoare a starului, i-a spus atunci că ea și-ar dori să-i poarte în pântec copiii, ceea ce s-a și întâmplat.

Ea a rămas în scurt timp însărcinată prin inseminare artificială, iar în timpul turneului „HIStory World Tour”, pe data de 14 noiembrie 1996,  Jackson s-a căsătorit cu asistenta-dermatolog Deborah Jeanne Rowe, ceremonia având loc în apropierea hotelului la care era cazat Michael, în Sydney, Australia.

Cum arată femeia care i-a adus pe lume doi copii lui Michael Jackson. Frumoasa Paris seamănă perfect cu mama eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Ce mare și frumoasă s-a făcut mezina Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt! Dar cu cine seamănă?

Căsnicia lui Michael Jackson cu Debbie Rowe a durat trei ani

Căsătoria lor a rezistat însă mai puțin de trei ani și s-a încheiat cu un divorț, în octombrie 1999. Însă, Debbie i-a dăruit lui Michael doi copii: Prince Michael și Paris Michael Katherine, care i-a moștenit trăsăturile frumoase și ochii superbi. În urma unei înțelegerii între Michael și Debbie,  cei doi copii au rămas în custodia lui Michael. În urma divorțului, Rowe  primit de la megastar suma de 8 milioane de dolari și o casă în Beverly Hills, Los Angeles.

Debbie Rowe are acum 60 de ani și a trecut prin clipe cumplite. Ea  a dus o luptă foarte grea cu o formă agresivă de cancer la sân, cu care a fost diagnosticată în vara anului 2016. Aceasta a fost ajutată de cei doi copii ai ei pe care îi are din căsnicia de trei ani cu Michael Jackson, care i-au fost alături și au susținut-o. Din fericire, după ce a făcut timp de câteva luni ședințe de chimioterapie, ea a reușit să învingă boala și s-a recuperat după această luptă chinuitoare.

Fosta soție a lui Michael locuiește în Palmdale, California și are o relație foarte bună cu copiii ei.

Citește și: