Frumoasa artistă este o femeie împlinită. Și-a găsit sufletul pereche, are o fetiță superbă,  o carieră de succes și se mândrește cu o siluetă de invidat. Feli Donose a luat 9 kilograme în sarcină, dar a scăpat de ele fără prea multă greutate.

După ce a slăbit 40 de kilograme, în urma unei operații de micșorare a stomacului, pe care a făcut-o în 2016,  cântăreața este foarte atentă cu silueta ei. Ea și-a dezvăluit trucurile cu care reușește să-și mențină greutatea, precizând că are grijă să consume foarte mult avocado, crud în salate sau sub formă de guacomole, pe care și-l face singură acasă.  Feli încearcă să evite pe cât de mult posibil dulciurile, face sport și se hidratezează corespunzător.

Felis i fetita eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Mai mult, la 6 luni de la nașterea Norei, Feli i-a transmis un mesaj emoționant și mai mult decât atât a pus și o poză cu micuța. „Nora Luna mea, acum 6 luni ai venit pe lumea asta!
Multumim, mami, ca ne bucuri zilele cu energia si cu zambetul tau luminos! Esti cea mai iubita, mami! Nu ne-ar ajunge sute de vieti sa iti multumim pentru tot ceea ne oferi, pentru tot ceea ce ne inveti, si pentru fluturii din stomac ce imi zboara prin tot corpul atunci cand te privesc! Pana sa apari, nu am stiut cu adevarat ce e iubirea, cum niciodata nu am simtit atata de puternic ce inseamna sa imi fie DOR!
Pentru totdeauna iti dau viata mea, tot ceea ce sunt, pentru ca stiu, mami, ca in lumea asta mare nu exista loc mai pur si mai curat cum gasesc in inima ta! Multumim ca ne-ai ales! Te iubim, Nora Luna Magica!”, a scris Feli, pe instagram, alături de o poză cu micuța.
Citește și: